Nicolette Kluijver geeft duidelijk signaal af met opvallende foto: ‘Size doesn’t matter’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver laat er geen gras over groeien dat size voor haar absoluut niet uitmaakt. Zou de blondine stiekem duiden op haar nieuwe liefde Rick?

Nicolette Kluijver met gigantisch oranje ding

Het is een spannende dag voor presentatrice Nicolette Kluijver. Dit keer is de blondine niet aan het werk op een tropisch eiland. Daarbij is ze niet aan het bijten op grote stukken cassave, nee ze is iets heel anders groots en hards aan het vasthouden. Nicolette laat namelijk een gigantische winterpeen zien op haar Instagram verhaal. Ze heeft deze waarschijnlijk express uitgezocht om haar volgers even te shockeren met haar vondst. Nicolette lijkt zelf ook erg onder de indruk van de hele grote oranje wortel en ze kan het niet laten er even over te beginnen. Zo staat de blondine buiten in de kou bij een paard. Nicolette laat vol blijdschap zien dat de winterpeen nog groter is dan het hoofd van het paard. De presentatrice lijkt enorm onder de indruk van het grote ding en wil hem nog maar net aan het paard afstaan.

Nicolette Kluijver laat een wat kleiner exemplaar zien

Het stopt nog niet met de oranje winterpenen voor Nicolette Kluijver vandaag. Zo gaat de blondine helemaal goed op de verschillende formaten van het voedsel. Het eerste filmpje was al merkwaardig te noemen, maar het tweede filmpje met de winterpeen slaat al helemaal alles. Nicolette heeft waarschijnlijk express een heel klein winterpeentje uit de oranje zak gehaald om een statement te maken. Zo is het oranje dingetje een mini formaat, zeker tegenover de winterpeen van het vorige filmpje. Dit keer geeft Nicolette zonder te praten de peen aan het paard die hem in één hap heeft verslonden. Daarbij schrijft Nicolette bij de video: ”Size doesn’t matter”’. Zou het stiekem een hartverwarmend berichtje zijn over nieuwe liefde Rick Brandsteder? Het lijkt er zeker op dat het iets te maken heeft met Rick want anders zou Nicolette niet zo’n kleine wortel hebben uitgezocht en deze tekst erbij zetten. Blijkbaar maakt voor Nicolette het formaat dus helemaal niks uit. Rick heeft hoogstwaarschijnlijk de video niet gezien nu hij aan het afkicken is, maar wellicht is dat ook maar beter voor het liefdesleven van de twee.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver laat haar ingesmeerde lijf zien op strand

Nicolette Kluijver gaat voor kort maar pittig kapsel

Het ziet ernaar uit dat Nicolette Kluijver ontzettend goed in haar vel zit. En wat past daar beter bij dan een nieuw kapsel? Het zou kunnen komen doordat ze (misschien) een relatie heeft met Rick Brandsteder of de blondine had gewoon zin in een nieuwe coupe. Nicolette gaat voor een wat korter kapsel dan we van haar gewend zijn. Zo is het iets grijzer en haar lokken vallen tot net onder haar oren; zelf noemt Nicolette het een oma kapsel. Toch zegt ze er erg blij mee te zijn en het staat Nicolette ontzettend goed. Nicolette wrijft wild in haar haren terwijl ze in haar jurkje breed in de camera lacht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!