Nicolette Kluijver droomt weg bij haar eigen hete foto zonder kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Nicolette Kluijver ooit volledig ontkleed in een bekend magazine gestaan heeft? Hoewel het een tijd geleden is, denkt de blonde presentatrice er zelf nog regelmatig aan. Met deze foto frist ze je geheugen op!

Nicolette Kluijver geniet volop van eigen Lingeriefoto

Nicolette Kluijver houdt ervan om het vuurtje flink aan te wakkeren bij haar volgers. Op deze foto is Nicolette te zien in een pikant groen setje. Klein detail op deze foto is het magazine dat Nicolette aan het lezen is. Ze heeft niet zomaar een editie uit de kast gepakt, maar het gaat hier natuurlijk om haar eigen nummer! Terwijl ze dit blad aan het lezen is droomt de blondine heerlijk weg, denkend aan die inmiddels beroemde fotoshoot. De presentatrice weet dat ze een beetje stout bezig is: de caption onder de foto is ‘😏’. veel volgers vragen zich hierdoor af of ze met deze foto een nieuwe shoot aankondigt…

Volgers Nicolette Kluijver genieten van foto

De reacties onder deze post van Nicolette liegen er niet om. Het grootste deel van haar volgers hoopt en wil dat Nicolette terugkeert in het bekendste mannenblad ter wereld. De reacties staan dan ook vol met complimenten aan Nicolette. Sommige volgers van Nicolette zeggen zelfs moeite te hebben met concentreren de rest van de dag door deze foto. Dat is toch wel een mooi compliment voor Nicolette! De meest gebruikte emoji onder deze post is dan ook ‘🔥’. Er zijn onder deze post nauwelijks negatieve reacties te vinden. Iedereen support Nicolette en hoopt dat ze ooit nóg een keer haar kleding uittrekt voor de camera!

Nicolette Kluijver schaars gekleed op sup-board

Tijdens haar vakantie besloot Nicolette het avontuur aan te gaan om suppend te eilandhoppen. Deze oversteek maakte ze terwijl ze niet veel kleding aan had. Ze vond een kort broekje en een sportbeha genoeg voor deze oversteek. Met de temperaturen daar zal dit ook meer dan genoeg zijn. Om de outfit af te maken had Nicolette een rugtas van de enige echte Freek Vonk meegenomen. Tijdens deze tocht kwam de blondine verschillende dieren tegen zoals (mega)schildpadden en pelikanen. Om in haar eentje 2,5 uur te gaan suppen vond Nicolette saai, dus voor deze tocht had ze wat gezelschap meegenomen van een goede vriendin. Groot gelijk heeft ze!

Haar volgers hebben onder de post dan ook alleen maar veel respect voor Nicolette. De reacties staan dan ook vol met complimenten en aanmoedigingen voor het avontuur dat Nicolette aan gegaan is. Daarnaast genieten haar volgers ook optimaal van de beelden van de omgeving waar Nicolette zich bevind. Veel mensen zijn dan ook jaloers op Nicolette. Door deze post zeggen veel mensen in de reacties dat dit iets is dat ze ook weleens willen gaan doen en dat ze hierdoor geïnspireerd zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.