Netflix komt met spin-off The Witcher

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Goed opgelet! Netflix komt met nieuws voor fans van de spannende Fantasy-serie The Witcher! De populaire streaming site heeft besloten om de serie een spin-off te geven. De nieuwe serie The Witcher: Blood Origin speelt zich zo’n 1200 jaar af voordat Geralt of Rivia om de hoek komt kijken.

Terwijl iedereen nog wacht op het tweede seizoen van The Witcher heeft Netflix al grootse plannen met de serie. Hoewel er pas een seizoen online staat is het nu al een van de meest populairste series op de website. Daarom heeft netlfix al meerdere seizoenen van de serie besteld en komt er dus een spin-off aan. Netflix had met The Witcher een gigantische hit te pakken. Deze spektakel show had alles wat je als fan van Dark Fantasy graag wilt hebben. Het had een flinke dosis monsters en magie, goede zwaardgevechten, brute actie en een hoop bloedmooie vrouwen. Met The Witcher had Netflix zijn eigen Game of Thrones in handen.

Lees ook: Netflix komt met trailer Shadow and Bone

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Witcher (@witchernetflix)

Nieuw verhaal

Om dat succes nu uit te breiden komen ze met een spin-off serie. De show, die Blood Origin gaat heten, speelt zich zo’n 1200 jaar af voor seizoen 1 af. The Witcher: Blood Origin is dus een prequel van The Witcher. De show gaat over het ontstaan van de eerste Witcher, een soort mengsel tussen mens en magie. Witchers zijn voornamelijk bekend als monsterjagers en worden vaak door normale mensen gevreesd en vermeden.  In Blood Origin kan je de werelden van monsters, mensen en elven zien samensmelten. Verwacht dus een hoop brute actie!

Nieuwe gezichten

Aangezien de serie zo lang voor het origineel zich afspeelt zal je weinig bekende gezichten tegenkomen. Maar wie zitten er dan straks allemaal in Blood Origin? Acteur Laurence O’Fuarain krijgt de hoofdrol. Je kent hem van onder andere Vikings waar hij Hakon speelt. In de Witcher-prequel heeft hij de rol van Fjall, een man uit een clan van krijgers op zoek naar wraak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurence O’Fuarain (@larzogram)

Eerder werd al bekend dat Jodie Turner-Smith ook te zien gaat zijn in de serie. Zij speelt Éile, een badass vechter met een gouden stem. Ze verlaat haar clan om een reizende muzikant te worden. Wel fijn dat ook deze versie van The Witcher zijn eigen bard krijgt. al is deze aanzienlijk beter om naar te kijken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith)

seizoen 2 is op komst

Ondertussen wordt ook keihard gewerkt aan het nieuwe seizoen van The Witcher dat vertraging op liep. De verwachting is dat in de loop van het jaar het nieuwe seizoen online wordt gezet. Behalve de nukkige Geralt of Rivia en de beeldschone Yennifer zijn er ook een aantal nieuwe gezichten te zien in het tweede seizoen. Netflix deelde eerder al wie de nieuwe gezichten zijn voor het aankomende seizoen. En er is meer goed nieuws! Aangezien Blood Origin al in productie is hoef je waarschijnlijk niet heel lang te wachten op meer Witcher content na het tweede seizoen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Witcher (@witchernetflix)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!