Nederland loot Noorwegen en Turkije: haalt Oranje het WK?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op papier is de loting misschien niet zo lastig. Toch mogen we ons absoluut nog niet rijk rekenen. Wat zijn de grootste ‘geheime’ struikelblokken voor Oranje in aanloop naar het WK voetbal in Qatar?

Zes landen. Eén gaat er door naar het WK Voetbal in Qatar. Lukt het Nederland om van Turkije, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar te winnen? Het lijkt een simpele opgave. Toch?

[poll id=”75″]

Haaland en Turkije gaan het Nederland lastig maken

Nederland mag zich gaan opmaken voor een paar lastige wedstrijden in de aanloopt naar het WK voetbal in Qatar. Vooral Noorwegen en Turkije zijn ondanks hun lagere FIFA-ranking gevaarlijke tegenstanders. Noorwegen heeft op dit moment te maken met een heuse wederopstanding op voetbalgebied. Met Erling Braut Haaland hebben ze één van de beste spitsen ter wereld in huis. Ook voor Turkije, een klassieke angstgegner van Nederland, moeten we gaan oppassen. In 2016 misten we het EK al eens door toedoen van de Turken.

Frank de Boer reageert live op WK loting Oranje

Bondscoach Frank de Boer maakt zich duidelijk geen zorgen, afgaand op onderstaand filmpje. OnsOranje filmde hem terwijl hij live naar de WK loting keek. ‘Gibraltar? Nooit geweest.’ Ook bij het zien van Turkije en Noorwegen leek hij niet in de stress te schieten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!