Nederland loot Noorwegen en Turkije: haalt Oranje het WK?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op papier is de loting misschien niet zo lastig. Toch mogen we ons absoluut nog niet rijk rekenen. Wat zijn de grootste ‘geheime’ struikelblokken voor Oranje in aanloop naar het WK voetbal in Qatar?

Zes landen. Eén gaat er door naar het WK Voetbal in Qatar. Lukt het Nederland om van Turkije, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar te winnen? Het lijkt een simpele opgave. Toch?

[poll id=”75″]

Haaland en Turkije gaan het Nederland lastig maken

Nederland mag zich gaan opmaken voor een paar lastige wedstrijden in de aanloopt naar het WK voetbal in Qatar. Vooral Noorwegen en Turkije zijn ondanks hun lagere FIFA-ranking gevaarlijke tegenstanders. Noorwegen heeft op dit moment te maken met een heuse wederopstanding op voetbalgebied. Met Erling Braut Haaland hebben ze één van de beste spitsen ter wereld in huis. Ook voor Turkije, een klassieke angstgegner van Nederland, moeten we gaan oppassen. In 2016 misten we het EK al eens door toedoen van de Turken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Frank de Boer reageert live op WK loting Oranje

Bondscoach Frank de Boer maakt zich duidelijk geen zorgen, afgaand op onderstaand filmpje. OnsOranje filmde hem terwijl hij live naar de WK loting keek. ‘Gibraltar? Nooit geweest.’ Ook bij het zien van Turkije en Noorwegen leek hij niet in de stress te schieten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.