Nederland loot Noorwegen en Turkije: haalt Oranje het WK?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op papier is de loting misschien niet zo lastig. Toch mogen we ons absoluut nog niet rijk rekenen. Wat zijn de grootste ‘geheime’ struikelblokken voor Oranje in aanloop naar het WK voetbal in Qatar?

Zes landen. Eén gaat er door naar het WK Voetbal in Qatar. Lukt het Nederland om van Turkije, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar te winnen? Het lijkt een simpele opgave. Toch?

[poll id=”75″]

Haaland en Turkije gaan het Nederland lastig maken

Nederland mag zich gaan opmaken voor een paar lastige wedstrijden in de aanloopt naar het WK voetbal in Qatar. Vooral Noorwegen en Turkije zijn ondanks hun lagere FIFA-ranking gevaarlijke tegenstanders. Noorwegen heeft op dit moment te maken met een heuse wederopstanding op voetbalgebied. Met Erling Braut Haaland hebben ze één van de beste spitsen ter wereld in huis. Ook voor Turkije, een klassieke angstgegner van Nederland, moeten we gaan oppassen. In 2016 misten we het EK al eens door toedoen van de Turken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Frank de Boer reageert live op WK loting Oranje

Bondscoach Frank de Boer maakt zich duidelijk geen zorgen, afgaand op onderstaand filmpje. OnsOranje filmde hem terwijl hij live naar de WK loting keek. ‘Gibraltar? Nooit geweest.’ Ook bij het zien van Turkije en Noorwegen leek hij niet in de stress te schieten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!