Nederland loot Noorwegen en Turkije: haalt Oranje het WK?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op papier is de loting misschien niet zo lastig. Toch mogen we ons absoluut nog niet rijk rekenen. Wat zijn de grootste ‘geheime’ struikelblokken voor Oranje in aanloop naar het WK voetbal in Qatar?

Zes landen. Eén gaat er door naar het WK Voetbal in Qatar. Lukt het Nederland om van Turkije, Noorwegen, Montenegro, Letland en Gibraltar te winnen? Het lijkt een simpele opgave. Toch?

[poll id=”75″]

Haaland en Turkije gaan het Nederland lastig maken

Nederland mag zich gaan opmaken voor een paar lastige wedstrijden in de aanloopt naar het WK voetbal in Qatar. Vooral Noorwegen en Turkije zijn ondanks hun lagere FIFA-ranking gevaarlijke tegenstanders. Noorwegen heeft op dit moment te maken met een heuse wederopstanding op voetbalgebied. Met Erling Braut Haaland hebben ze één van de beste spitsen ter wereld in huis. Ook voor Turkije, een klassieke angstgegner van Nederland, moeten we gaan oppassen. In 2016 misten we het EK al eens door toedoen van de Turken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Frank de Boer reageert live op WK loting Oranje

Bondscoach Frank de Boer maakt zich duidelijk geen zorgen, afgaand op onderstaand filmpje. OnsOranje filmde hem terwijl hij live naar de WK loting keek. ‘Gibraltar? Nooit geweest.’ Ook bij het zien van Turkije en Noorwegen leek hij niet in de stress te schieten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OnsOranje (@onsoranje)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?