Naomy van Beem zet haar troeven in het zonnetje met deze heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vriendin van Rico Verhoeven weet wel hoe ze een mooie foto moet maken. Ze zet hier haar heerlijke troeven in het zonnetje.

Naomy van Beem is een ongelooflijk knappe dame

Zoals je misschien al gemerkt had aan de foto’s is Naomy van Beem een ongelooflijk knappe dame. Het is ook best te begrijpen waarom Rico Verhoeven voor deze knappe dame heeft gekozen. Met haar aantrekkelijke lichaam maakt ze alle Nederlandse mannen helemaal gek. Noamy heeft laatst ook weer een foto geplaatst waar ze opnieuw enorm verleidelijk lijkt. Kijk maar naar dit zonnige plaatje en oordeel zelf. De prachtige troeven van Naomy komen goed naar voren.

Lees ook: Video: Topfitte Naomy van Beem laat achterste van alle kanten bewonderen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@naomyvanbeem)

Naomy is klaar voor de zomer

In haar spannende zwemkleding is Naomy zeker al klaar voor de zomer. Ze heeft haar troeven goed in beeld en daardoor zie je pas hoe knap de dame eigenlijk is. Met haar foto lijkt ze het hele land wel te willen betoveren. En dat gaat eigenlijk best goed. De aantrekkelijke vriendin van Rico Verhoeven heeft de kleur rood aangetrokken. Dat is natuurlijk de kleur van verleiding. Perfect dus voor een dame als Naomy die haar hele volgersbase probeert te verleiden met allerlei spannende kiekjes.

Dit plaatje van Naomy van Beem doet iedereen verbazen

Mocht je nog jezelf afvragen waarom Naomy er zo bizar goed uit ziet, dan heb je hier gelijk het antwoord te pakken. Dat heeft namelijk te maken met het feit dat ze zoveel aan het trainen is. Dat kan ook haast niet anders, want het is de vriendin van Rico Verhoeven. Die moest haast wel iets met sport doen. En dat blijkt. Naomy zit het liefste de hele dag in de sportschool. Maar ze ziet er wel goed uit terwijl ze aan het sporten is. Naomy heeft haar leventje prima op orde. Ze moet ook helemaal glimlachen van haar harde workout. Dan weet je dat iemand pas van sporten houdt. Naomy is een echte doorzetter die met plezier naar de sportschool gaat.

Is Naomy van Beem de ideale vrouw?

Met al dat sporten heeft Naomy wel en ongelooflijk goed lichaam gekregen. De meeste mannen vragen zich dan ook hardop af of Naomy van Beem de ideale vrouw is. En het antwoord daarop lijkt volmondig ja te zijn. De knappe dame in kwestie heeft een goed karakter, een heerlijk lichaam en ook nog eens een super doorzettingsvermogen. Daarbij lijkt Naomy niet een doorsnee vrouw die om het minste of geringste loopt te zeuren. Een prima dame dus. Maar ja, ze is al bezet. En om haar nou weg te kapen van Rico is ook niet zo’n verstandig idee. Tenminste niet als je jouw gezondheid hoog in het vaandel hebt staan. Gelukkig kan je Naomy van een afstandje op Instagram bewonderen. Want de knappe vriendin van Rico Verhoeven deelt gelukkig meer dan genoeg mooie foto’s. En daar maakt ze menig man erg blij mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...