Naomy van Beem schudt achterste in heerlijke fitnessvideo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Naomy van Beem staat bekend om haar fitnesstalent en toewijding aan een topfit . Op Instagram deelt ze graag wat al haar harde werk haar opgeleverd heeft.

Knappe vriendin Rico Verhoeven heeft prachtige talenten

Natuurlijk heeft Rico Verhoeven een enorm knappe vriendin. Dat kan ook haast niet anders. Naomy van Beem begint bij het grote publiek steeds bekender te worden. En deze knappe vriendin van Rico heeft echt wel haar eigen talenten. Zo kan ze bijvoorbeeld geweldig met haar achterwerk schudden. En dat laat ze even goed zien in een leuke video. Iedereen in de sportschool moet toch wel een beetje vreemd gekeken hebben vanwege deze actie. Maar als dit het resultaat is, dan mag Naomy veel vaker dingen gaan opnemen in de sportschool. Er zullen niet veel mensen zijn die zich daaraan storen.

Lees ook: Naomy van Beem laat met deze foto zien waarom Rico Verhoeven een mazzelaar is

De mooie kadetjes van Naomy van Beem

Zoals je kan zien op de foto heeft Naomy twee hele mooie kadetjes die ze maar al te graag voor haar volgers op de gevoelige plaat zet. Ze draagt ook nog eens een ontzettend strak yoga broekje. Daardoor kan je goed de vormen zien van Naomy haar ferme achterste. De knappe blondine is natuurlijk veel meer dan alleen maar haar rondingen. Haar strakke lijf mag er ook echt wel zijn. Je kan duidelijk zien dat de knappe vriendin van Rico Verhoeven net zoveel met sport bezig is als de beste man zelf. Misschien dat het koppel daarom ook zo goed werkt, omdat ze allebei enorm van sport houden. Door te blijven sporten, ziet Naomy er nu zo goed uit. Het sporten vindt ze daarom ook super belangrijk. Zolang ze dit soort leuke video’s blijft delen mag ze zo lang in de sportschool zitten als ze wil.
Naomy van Beem trekt strak pakje aan voor de foto

Natuurlijk kan je niet in je normale kleding naar de sportschool, daar moet je wel de juiste outfit voor aanhebben. Naomy weet dat als geen ander. En dus heeft ze speciaal voor haar hete trainingssessie een heerlijk strak pakje aangetrokken. En dat ziet er toch een partij mooi uit. De knappe blondine laat alles zien in haar strakke kleding. Al haar prachtige vormen en rondingen komen goed uit de verf. Het is wel een beetje zielig voor alle mensen in de sportschool. Die komen daar natuurlijk om hun stinkende best te doen met de gewichten, maar worden volledig afgeleid door het prachtige van Naomy van Beem.

Iedereen weet nu wie Naomy van Beem is

Voorheen was het nog niet zo duidelijk wie de knappe vriendin van Rico Verhoeven was. Maar ze begint steeds populairder te worden. Naomy begint ook genoeg fans te krijgen zonder haar populaire vriend. Nog even en de influencer is nog populairder dan haar vriend. Ze heeft in ieder geval genoeg potentie om een van de grootste influencers van het land te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!