Naomy van Beem laat Rico Verhoeven álle hoeken van de slaapkamer zien: ‘Help me!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven is niet bang aangelegd. Maar zoals in deze beelden zagen we Rico nog nooit. Deze beelden moet je zien.

Rico Verhoeven bang voor zijn eigen vriendin

Rico verhoevens vriendin Naomy van Beem is ook met kickbokstraining begonnen. Dit vind Rico Natuurlijk prachtig en hier is hij dan ook trots op. Op zijn Instagram deelt hij dan ook beelden van de training van Naomy. Deze beelden laten zien dat Naomy best over een behoorlijk harde trap beschikt. Na deze beelden kan de wereldkampioen kickboksen het dan ook niet laten om hier een mooi stukje acteerwerk bij te plakken. In het filmpje doet Rico alsof hij op bed gegooid wordt door Naomy en dat zij te sterk voor hem is geworden. Rico kruipt daarna in elkaar met een kussen tussen zijn armen en is bang door de kracht van Naomy. Hij vraagt om even tijd te krijgen om zijn kleding uit te trekken. Wat zijn ze hier van plan?

Fans reageren massaal op video Rico Verhoeven

Het filmpje combineert de twee passies van Rico Verhoeven weer perfect. De vechtsport van zijn vriendin kan hij hier mooi aanvullen met zijn acteerkunsten. Rico post dit filmpje natuurlijk met een knipoog. Dit valt alleen niet goed bij al zijn volgers en fans. Een deel van zijn volgers vinden de niet kickboks of sport gerelateerde content helemaal niks. een greep uit de reacties: “Bro je was zo’n legend. Waar ben je in Godsnaam mee bezig tegenwoordig” reageert een volger. Een andere volger reageert, “Een grote teleurstelling ben je geworden. Ontvolg je en zal waarschijnlijk wel niet de enigste zijn. Mazzel kw**!!!”. Weer een andere fan zegt: “Hoe ver kan je zakken”. Aan de andere kant zijn er ook veel fans die het filmpje van Rico kunnen waarderen. Zij vinden het juist leuk om te zien dat niet alles serieus is en dat hij ook nog gewoon lol heeft. Deze fans vinden de negatieve reacties dan ook nergens op slaan. Zo zijn de reacties dus zeer wisselend op het acteerwerk van Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven laat zijn ochtend ritueel zien

Rico Verhoeven is in volle voorbereiding voor zijn titelgevecht op 4 November 2023 tegen Tariq Osaro. Om zich optimaal voor te bereiden went Rico zichzelf routines aan om op die manier zo gefocust mogelijk zijn voorbereiding af te ronden voor het gevecht. Één van deze rituelen is dat Rico elke ochtend om 7 uur een ijsbad neemt. Hij zegt hierbij ook dat hij het niet leuk vind en er geen plezier uithaalt. Door onder andere deze routine te doen weet hij dat hij een voorsprong neemt op zijn tegenstander. Deze ijsbad routine helpt hem bij het creëren van de juiste mindset om zijn gevecht te gaan winnen. Op deze manier blijft Rico gefocust op zijn doel en blijft hij gedreven. Rico heeft wel het grote voordeel dat hij over een ijsbad in zijn tuin beschikt, wat deze routine een stuk makkelijker maakt. Rico haalt alles uit de kast om zichzelf in optimale fysieke conditie te krijgen voor het gevecht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!