Naomy van Beem laat met deze foto zien waarom Rico Verhoeven een mazzelaar is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven moet haast wel een gelukkig man zijn. Niet vanwege zijn nieuwe film die in première gaat, maar vanwege de knappe Naomy van Beem. 

De knappe vriendin van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft genoeg om gelukkig van te worden. Niet alleen gaat zijn eerste speelfilm Black Lotus bijna in première, hij heeft ook een ontzettend mooie vriendin aan zijn zijde. Met Naomy van Beem heeft Rico een van de knapste vrouwen van Nederland aan de haak geslagen. Kijk maar naar de foto’s van deze prachtige dame en oordeel zelf hoe goed Rico Verhoeven het heeft.

Lees ook: Video: Explosieve Rico Verhoeven trapt stuntman bijna doormidden
Naomy van Beem in verleidelijk wit pakje

De vriendin van Rico Verhoeven kan ontzettend goed poseren op foto’s. Dat zie je ook al wel snel als je door het profiel van de knappe dame heen scrolt. Er zijn namelijk enorm veel plaatjes te zien waar Naomy zich op allerlei verleidelijke manieren presenteert. Bovenstaande foto is wel erg leuk om te zien. Naomy heeft een strak wit pakje aangetrokken en richt zich op verleidelijke wijze naar de camera. Als Naomy j zo zwoel aankijkt snap je meteen waarom Rico voor de charmes van deze knappe vrouw gevallen is.
Naomy van Beem geeft bijzonder inkijkje

De knappe vriendin van Rico Verhoeven neemt haar volgers helemaal mee in haar leven. Zo krijg je als volger van Noamy veel te zien. Ze deelt allerlei foto’s, van normale selfies tot hele verleidelijke kiekjes in . En daar zie je af en toe wel iets meer dan wellicht de bedoeling was. Zo zie je dat Naomy een wel heel erg bijzonder inkijkje geeft. Haar volgers zullen dat niet zo erg vinden, maar Rico zal er iets minder van kunnen glimlachen. Maar goed, aan het einde van de dag komt Naomy wel thuis bij Rico. Dan is het wel zo eerlijk om de andere mannen van Nederland op zijn minst een foto te gunnen.
Naomy van Beem sport erop los

Het was je misschien al opgevallen, maar Naomy heeft een ontzettend strak . Dat heeft ze, omdat ze net als Rico ontzettend veel aan het sporten is. Dat is waarschijnlijk ook waarom de twee het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ze hebben allebei een connectie met sport. Naomy gaat graag naar de sportschool toe. Daar trekt ze wel even een verleidelijk pakje voor aan natuurlijk. Dat moet ook wel, want ook tijdens het sporten maakt Naomy wel eens een leuke foto, en daar moet je dan wel een beetje fatsoenlijk op staan. Dat is al een stuk makkelijker als je een verleidelijke outfit draagt. Dan zie je er als vrouw al snel erg aantrekkelijk uit. Dankzij het sporten heeft Naomy ook een erg verleidelijk gekregen. Het is niet zo moeilijk om te zien wat Rico Verhoeven in haar ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.