Mourinho’s Londense swingerparty

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Mourinho kust een beker

Na een tijdje afwezig te zijn geweest, heeft José Mourinho zijn bus weer in de Engelse Premier League geparkeerd. De Portugese ‘Special One’ heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis bij de Londense club Tottenham Hotspur. Maar of Mourinho alleen met sportieve intenties terugkeert naar Londen, is nog maar de vraag.

Passie

Na een stukgelopen huwelijk met Chelsea en een affaire met Manchester United, lijkt de keuze voor de Spurs op het eerste gezicht op een klassieke rebound. Mourinho voelde de afgelopen 11 maanden een leegte, vertelde hij kortgeleden nog – zichtbaar emotioneel – tegen de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. Hij miste het coachen, het spel en de passie. Dus het is niet heel raar dat hij viel voor de avances van The Spurs.

Elk stadje een ander schatje

Het is in Engeland niet ongebruikelijk voor een manager om bij verschillende ploegen op het hoogste niveau aan de slag te gaan. Het principe van ‘in elk stadje een ander schatje’ lijkt aan de andere kant van het Kanaal de normaalste zaak ter wereld. Managers wisselen aan de lopende band van clubs.

Met als hoogtepunt Sam Allardyce, die maar liefst 7 verschillende (Premier League) clubs onder zijn hoede had, heeft Mourinho in dat opzicht nog een lange weg te gaan. Maar we hebben het hier over The Special One; een van de meest markante voetbalpersoonlijkheden ooit. En dus overtrad Mourinho die ene ongeschreven regel van de (voetbal)liefde: je slaapt niet met de rivalen van je ex.

Hart voor Londen

De keuze van Mourinho om met een Londense club het bed in te duiken zorgt dus wel voor wat opschudding. Maar hoe opmerkelijk is de overstap naar Tottenham vanuit geografisch perspectief? Mourinho heeft duidelijk zijn hart verloren aan de Engelse hoofdstad. Hij verbleef er in de maanden na zijn ontslag bij United en hij flirtte in het verleden ook al openlijk met Arsenal, de aartsrivaal van zijn nieuwe broodheer.

Gelukkig voor José zwemmen er meer dan voldoende vissen in de Londense voetbal-zee. Wanneer hij op de Spurs uitgekeken raakt, is meer dan genoeg keuze voor een volgend avontuurtje. Er spelen namelijk maar liefst 17 Londense voetbalclubs, waarvan 6 op het hoogste niveau. En met Mourinho’s imposante prijzenkast, zullen vrijwel al die clubs wel interesse hebben.

Londense swingerparty

Allemaal leuk en aardig, horen we jullie denken. Maar wat heeft dit alles met een Swingerparty te maken? Nou, dat zit zo: Mauricio Pochettino wordt na zijn ontslag veelvuldig gekoppeld aan een overstap naar Arsenal. En de huidige coach van Arsenal? Die kan wellicht lekker aan de slag bij West Ham United, Crystal Palace of een van de andere Londense clubs.

En zo is de spreekwoordelijke cirkel zo rond als een (voet)bal: met de terugkeer van The Special One is heel Londen in rep en roer. Oude cont(r)acten worden verbroken, nieuwe koppeltjes worden gevormd en de roddelpers draait overuren om te achterhalen wie nu met wie slaapt. Mourinho heeft eigenhandig een heuse Londense Swingerparty in het leven geroepen. De vraag is alleen wie de volgende is op zijn to do-list.

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten