Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag…

Yasmine is met Mo Ihattaren aanwezig bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft onlangs opnieuw een contract getekend voor zijn ’tweede’ kans in het profvoetbal. Waar hij eerder speelde voor PSV, Juventus, Sampdoria en Ajax heeft hij nu een contract getekend in Tsjechië. Hij heeft een contract getekend bij Slavia Praag, de nummer 2 van Tsjechië. Hij heeft een contract voor een half jaar getekend. In dit half jaar mag hij zich bewijzen. Als dit goed gaat heeft hij de optie om voor drie jaar bij te tekenen. Hij zal tijdens dit avontuur vergezeld en gesteund worden door zijn vrouw Yasmine. De twee hebben al veel samen meegemaakt waardoor ze elkaar ten alle tijden zullen steunen. Yasmine deelt op haar Instagram dan ook beelden van Ihattaren zijn eerste wedstrijd in Tsjechië. Hij speelde dan weliswaar niet, maar hij was wel als eregast aanwezig in het stadion. Op de eerste foto poseert Yasmine op de Viptribune voor het boord met het logo van Slavia Praag. Vervolgens deelt ze een korte video waarbij de tortelduifjes samen knus op de tribune zitten. Aan de beelden te zien hebben de twee het tot nu toe goed naar hun zin in de Tsjechische hoofdstad.

Yasmine deelt trots beelden van tekenmoment Ihattaren

Yasmine deelt op haar Instagram trots de beelden van het speciale moment van Mohamed Ihattaren. In de fotoreeks deelt ze meerdere beelden van het tekenmoment van Ihattaren bij Slavia Praag. Ze begint de reeks met een foto waar zij en Mo poseren met het Slavia Praag shirt tijdens de bekendmaking van zijn transfer. Die foto wordt vervolgd met de social media presentatiefoto van Ihattaren. Hier poseert hij met een grote glimlach met het shirt van zijn nieuwe werkgever. Daarna volgt een korte video van Mohamed in de ruimte waar hij zojuist zijn contract getekend heeft. Hier is Ihattaren te zien hoe hij op zijn telefoon zit en vervolgens glimlachend opkijkt. De reeks wordt afgesloten met een foto van het stadion van Slavia Praag. Hier is een half besneeuwd veld te zien. Uit deze post kunnen we wel concluderen dat Yasmine trots is op haar man. In de reacties onder de post is te lezen hoe meerdere mensen trots zijn op het jonge stel en hun de wereld gunnen. Net als deze mensen zullen veel mensen Mohamed Ihattaren een mooie carrière gunnen.

Yasmine poseert maar al te graag op foto’s

De vrouw van Mohamed Ihattaren heeft ontzettend veel talent voor het mooi staan op foto’s. En dat is natuurlijk erg fijn voor haar fans op Instagram. Die zijn echt door het dolle van al die mooie plaatjes die ze zien van deze blondine. Maar natuurlijk is de echte winnaar Mohamed Ihattaren. Die mag elke avond naast deze dame gaan liggen. En dat is natuurlijk een betere prijs dan elke gewonnen wedstrijd dan ook. Je kan er van op aan dat hij een ontzettend gelukkige man is.

Meer zien van Yasmine doe je op haar Instagram

Heb je nog geen genoeg van de foto’s van Yasmine? Goed nieuws! Haar Instagram staat vol mooie plaatjes! Bekijk hier de Instagram van Yasmine Ihattaren.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...