Mooie Maandag: Jutta Leerdam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op Mooie Maandag brengen wij een ode aan één van de vele mooie vrouwen van eigen bodem! Dit weekend werden wij heel warm van schaatsster Jutta Leerdam die in Thialf schitterde tijdens de opening van het schaatsseizoen.

Joeta

Jutta (spreek uit als Joeta) Leerdam mocht dit weekend na een veel te lange zomerstop haar opwachting maken in Heerenveen voor het WK Kwalificatietoernooi. De 21-jarige geldt als een echt toptalent. De Nederlandse vrouwen zijn al een aantal jaar niet sterk op de sprint. Na Ireen Wüst is er nog geen schaatsster opgestaan die de touwen van haar kan overnemen. Tot Jutta misschien. In 2018 versloeg ze Wüst al op de 1000 meter. En op de 500 meter mag ze er ook zijn. Van haar wordt dan ook verwacht dat ze tijdens de Winterspelen van 2022 in Beijing hoge ogen gaat gooien. Haar schaatsprestaties daargelaten worden wij een stuk warmer van haar instagrampagina. Een pagina waar geen slechte foto te vinden is.

Beste achterste

Ook van het ijs af stapelen de prestaties op. Dit jaar werd ze verkozen tot mooiste sportvrouw en heeft ze volgens de lezers van FHM de mooiste derrière van Nederland. Volgens onze laatste poll strijkt overigens Suzanne Schulting met die eer. Dat uitstekende achterste van Leerdam komt haar natuurlijk niet aanwaaien. Ze werkt er namelijk hard voor. Tegen FHM zei ze erover: “Mijn geheim is heel diep en vol in de hoeken zitten.” Geen speld tussen te krijgen. Tijdens het kijken van het kwalificatietoernooi bekroop ons wel het gevoel dat haar vriend doorhad dat we niet voor hem aan het kijken waren:

Bommetje

Als junior werd ze ook wel ‘bommetje’ genoemd. Omdat ze haar snelheid voornamelijk haalde uit de kracht in haar benen en niet haar techniek. En wát een benen! Wij krijgen er in ieder geval niet genoeg van.

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.

Gerelateerde berichten