Mooie bekende moeders gaan voor stijlvolle kinderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zodra een BN’er kinderen krijgt, verandert hun Instagram-account vaak in een soort etalage voor de leukste kinderkleding. Op die manier volg je je favoriete vrouwen én krijg je gratis stijlvolle ideeën over de laatste kindermode. Deze 5 bekende vrouwen zetten zowel zichzelf als hun leuk aangeklede kind regelmatig in de spotlights!

Manon Tilstra is fitgirl en hippe moeder

Manon Tilstra werd bekend als heuse fitgirl. Inmiddels heeft ze op Instagram meer dan 200.000 volgers. Ze is op het moment zwanger van haar derde kindje. Het moederschap neemt echter niet weg dat ze nog altijd fantastische foto’s plaatst. Manon blijft een genot voor het oog en we zijn dan ook blij dat ze zo fanatiek gebleven is op Instagram. Uiteraard komen haar kinderen ook voorbij op de posts, zoals bij een trotse moeder te verwachten is. Maar daarnaast zie je ook regelmatig nog een heerlijke foto van het strand of heerlijk aan een cocktailtje op Ibiza. Manon is zeker het volgen waard!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manon Tilstra (@manontilstra)

Jennifer Hoffman is meest milieubewuste moeder

De vierde plek in deze lijst is voor Jennifer Hoffman. De actrice en presentatrice uit Gouda was natuurlijk al lang bekend voordat Instagram een ding was. Toch wist ze precies hoe ze het sociale media platform op moest komen. Met bijna 200.000 volgers is Jennifer een echte influencer geworden. In 2021 werd haar zoontje Cooper geboren. Sindsdien is het jochie regelmatig terug te zien op de feed van de mooie blondine. Wat opvalt bij Jennifer is dat tussen de mooie kiekjes ook héél veel aandacht gevraagd wordt voor milieubewuste kleding. Tweedehands, duurzaam, ecologisch en stijlvol tegelijk: Jennifer heeft altijd de beste tips voor hippe jongenskleding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 3 op Reis | ☰ BNNVARA (@3opreis)

Tess Wester moet binnenkort op zoek naar babykleding

Officieel is ze nog geen moeder. Maar wij durven nu al te zeggen dat Tess Wester iemand is die je ook na haar zwangerschap moet blijven volgen. De doelvrouw van het Nederlandse handbalteam is nog niet al te lang geleden getrouwd met Mart Lieder en is nu al in verwachting van haar eerste kindje. Bij een zwangerschap moet een hoop geregeld worden. Een kinderwagen heeft ze inmiddels, nu de babykleding nog! Ze zou er goed aan doen eens rond te kijken op Kixx online. Daar shopt ze niet alleen de leukste kleding voor haar baby, maar ze kan er ook terecht als het kind begint te kruipen, lopen en naar school gaat. Op die manier is ze jarenlang verzekerd van voordelige kinderkleding!

Rose Bertram is prachtige moeder

Rose Bertram is een Belgisch model van 27 jaar oud. Ze kreeg op haar 17e al een relatie met profvoetballer Gregory van der Wiel en kreeg in 2018 haar eerste dochtertje. Inmiddels heeft ze ook haar tweede dochter al op de wereld gezet. Toch de carrière van Rose als model nog in volle gang en dat is volgens ons super terecht! Ze is veel bezig met haar fitness en dat is goed te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Yolanthe Cabau vertroetelt zoontje Xess Xava

Misschien wel de bekendste moeder van ons land. Yolanthe Cabau is actrice en presentatrice maar werd ook vooral bekend als vrouw van Wesley Sneijder. Hoewel ze niet meer samen zijn, hebben de twee wel samen een zoontje. Yolanthe plaatst op Instagram veel foto’s van haar eigen avonturen, maar staat ook bekend om de foto’s waarop te zien is dat ze Xess Xava opvoed met stijl. Het zoontje is altijd te zien in mooie kleren. Inmiddels groeit hij als kool en heeft hij ontzettend vaak nieuwe kleding nodig. Gelukkig is jongenskleding in allerlei maten online te koop, en hoeft Xess Xava dus nergens voor te vrezen. Gelukkig gaat het op haar Instagram niet alleen over haar kindje, Yolanthe verwent ons ook nog altijd met foto’s van haarzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!