Mooie bekende moeders gaan voor stijlvolle kinderkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zodra een BN’er kinderen krijgt, verandert hun Instagram-account vaak in een soort etalage voor de leukste kinderkleding. Op die manier volg je je favoriete vrouwen én krijg je gratis stijlvolle ideeën over de laatste kindermode. Deze 5 bekende vrouwen zetten zowel zichzelf als hun leuk aangeklede kind regelmatig in de spotlights!

Manon Tilstra is fitgirl en hippe moeder

Manon Tilstra werd bekend als heuse fitgirl. Inmiddels heeft ze op Instagram meer dan 200.000 volgers. Ze is op het moment zwanger van haar derde kindje. Het moederschap neemt echter niet weg dat ze nog altijd fantastische foto’s plaatst. Manon blijft een genot voor het oog en we zijn dan ook blij dat ze zo fanatiek gebleven is op Instagram. Uiteraard komen haar kinderen ook voorbij op de posts, zoals bij een trotse moeder te verwachten is. Maar daarnaast zie je ook regelmatig nog een heerlijke foto van het strand of heerlijk aan een cocktailtje op Ibiza. Manon is zeker het volgen waard!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manon Tilstra (@manontilstra)

Jennifer Hoffman is meest milieubewuste moeder

De vierde plek in deze lijst is voor Jennifer Hoffman. De actrice en presentatrice uit Gouda was natuurlijk al lang bekend voordat Instagram een ding was. Toch wist ze precies hoe ze het sociale media platform op moest komen. Met bijna 200.000 volgers is Jennifer een echte influencer geworden. In 2021 werd haar zoontje Cooper geboren. Sindsdien is het jochie regelmatig terug te zien op de feed van de mooie blondine. Wat opvalt bij Jennifer is dat tussen de mooie kiekjes ook héél veel aandacht gevraagd wordt voor milieubewuste kleding. Tweedehands, duurzaam, ecologisch en stijlvol tegelijk: Jennifer heeft altijd de beste tips voor hippe jongenskleding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 3 op Reis | ☰ BNNVARA (@3opreis)

Tess Wester moet binnenkort op zoek naar babykleding

Officieel is ze nog geen moeder. Maar wij durven nu al te zeggen dat Tess Wester iemand is die je ook na haar zwangerschap moet blijven volgen. De doelvrouw van het Nederlandse handbalteam is nog niet al te lang geleden getrouwd met Mart Lieder en is nu al in verwachting van haar eerste kindje. Bij een zwangerschap moet een hoop geregeld worden. Een kinderwagen heeft ze inmiddels, nu de babykleding nog! Ze zou er goed aan doen eens rond te kijken op Kixx online. Daar shopt ze niet alleen de leukste kleding voor haar baby, maar ze kan er ook terecht als het kind begint te kruipen, lopen en naar school gaat. Op die manier is ze jarenlang verzekerd van voordelige kinderkleding!

Rose Bertram is prachtige moeder

Rose Bertram is een Belgisch model van 27 jaar oud. Ze kreeg op haar 17e al een relatie met profvoetballer Gregory van der Wiel en kreeg in 2018 haar eerste dochtertje. Inmiddels heeft ze ook haar tweede dochter al op de wereld gezet. Toch de carrière van Rose als model nog in volle gang en dat is volgens ons super terecht! Ze is veel bezig met haar fitness en dat is goed te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Yolanthe Cabau vertroetelt zoontje Xess Xava

Misschien wel de bekendste moeder van ons land. Yolanthe Cabau is actrice en presentatrice maar werd ook vooral bekend als vrouw van Wesley Sneijder. Hoewel ze niet meer samen zijn, hebben de twee wel samen een zoontje. Yolanthe plaatst op Instagram veel foto’s van haar eigen avonturen, maar staat ook bekend om de foto’s waarop te zien is dat ze Xess Xava opvoed met stijl. Het zoontje is altijd te zien in mooie kleren. Inmiddels groeit hij als kool en heeft hij ontzettend vaak nieuwe kleding nodig. Gelukkig is jongenskleding in allerlei maten online te koop, en hoeft Xess Xava dus nergens voor te vrezen. Gelukkig gaat het op haar Instagram niet alleen over haar kindje, Yolanthe verwent ons ook nog altijd met foto’s van haarzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...