Monique Smit toont flexibele benen op extreme foto

monique smit split

Monique Smit kan nog van alles. Die vele bezoekjes aan yogalessen en sportscholen hebben zijn vruchten afgeworpen. Ze is zonder moeite plat op de grond gaan liggen. Op een wel erg extreme manier.

Monique Smit weet haar Instagram-kijkers keer op keer te verbazen met leuke foto’s van haar bezigheden. Soms moet ze daarvoor wel extreme dingen doen. Of eigenaardige dingen. De zangeres gaat echter niet gauw te ver. Althans, haar lichaam niet. Dat kan alle kanten op worden uitgerekt. Voor een nieuwe videoclip, om haar nieuwste duet met zanger Wesley Klein te promoten, gaat ze naar de grond. Monique blijft wel lachen alsof het geen pijn doet. Ons lijkt het wel enigszins een pijnlijke positie om vast te houden, maar volgens Monique is er niks aan de hand. Dansen kan ze nog zeker, deze toch al wat oudere, maar desalniettemin fitte vrouw.

Mevrouw Smit gesplitst op de vloer

Het was feest bij de clipopnames van Monique. Ze staat meestal ook wel bekend om haar feestelijke nummers en videoclips. Net als haar broer Jan Smit. Het leven moet en zal gevierd worden met feestjes en dan hoor je de muziek van Familie Smit uit Volendam erg graag. De nieuwe, feestelijke clip van de Volendamse zangeres is opgenomen in het altijd zonnige Thorn! Een perfecte gelegenheid om te gaan liggen op de grond, dacht Monique. Zo gedacht zo gedaan en ze gaan er dus ook helemaal voor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Monique verrast vriend en vijand

Vijanden heeft Monique natuurlijk niet, alleen maar vrienden. Op de foto van de making of van haar nieuwste videoclip is ze omringd door al haar vrienden. Die maar al te goed in beeld komen omdat de altijd sociale zangeres even aan de kant schuift. Ze offert zichzelf op en in een verrassende beweging zakt ze naar de vloer zodat iedereen op de foto kan staan met haar.

Extreme versie Monique te extreem?

De clip met zanger Wesley Klein komt er heel snel aan, belooft Monique Smit. In de filmpjes op haar social media geeft ze tot nu enkel en alleen korte voorproefjes ervan. Naast de splitsing lijkt de rest van de making of vrij braaf en voor de rest gebeurde er bij de altijd gekke Monique dan ook weinig geks. De opnames verliepen erg soepel. Maar ook Monique moet toegeven dat het dansen en splitsen tijdens een avondje stappen “wat soepeler”  gaat. Ze toont op de andere filmpjes gelukkig wel dat ze soepel kan dansen. De rest van haar crew trouwens ook. allemaal gaan ze helemaal los. Zou daar haar soepele karakter vandaan komen? 

Ruzie in Familie Smit?

Heeft de altijd vrolijke zangeres dan helemaal geen vijanden? Even leek het er wel op. Wat was er namelijk aan de hand? Er waren verschillende geruchten dat broerlief Jan Smit en Monique ruzie zouden hebben. Maar de twee familieleden uit de Smit familie vertelden gelukkig nog op tv dat het wel goed zat.  Op Monique kan je dus vertrouwen, naast dat ze af en toe oudere foto’s plaatst om haar flexibiliteit aan te tonen. Maar dat nemen we dan voor lief.

Gerelateerde berichten

Vorig artikel6 leuke weetjes over presentatrice Maaike Timmerman
Volgend artikelZwaar trippende S10 deelt video van vreemde behandeling