Monica Geuze woedend op ‘vriend’ vanwege uitgelekte foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze is woedend, nadat één van haar vrienden privéfoto’s heeft uitgelekt zonder haar toestemming.

Monica Geuze (25) is diep teleurgesteld in een lid van haar vriendenkring. De persoon in kwestie heeft namelijk privéfoto’s verspreid van het dochtertje van Monica, Zara-Lizzy. Deze foto’s stonden op een privéprofiel op Instagram, dat Monica speciaal aangemaakt had omdat ze haar dochter wil beschermen voor de media.

Monica Geuze is woedend op de dader

Het zal je dan ook niet verbazen dat Monica Geuze woedend is op de dader. Zo schreef ze op haar Instagram Stories: ‘Zo kwalijk vind ik dit. Dat er iemand in die kleine groep die haar ‘mag’ volgen, screenshots maakt en foto’s verspreidt, vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt dat nu dus absoluut niet.’ Monica heeft aangekondigd dat ze tot op de bodem uit zal zoeken wie er achter het lekken van de foto’s zit. Daar voegde ze ook nog de mededeling aan toe, dat de gever van de gouden tip een royale beloning kan verwachten.

Monica Geuze: ‘de kans dat de dader zich meldt is klein’

De kans dat de dader zich komt melden is klein volgens Monica Geuze zelf. Zo sluit ze haar bericht af met het volgende: ‘Het feit dat er ook een naam is weggekrast in het screenshot geeft mij het gevoel dat diegene weet dat dit niet de bedoeling is en dat hij zo niet is te traceren en dat vind ik bijzonder kwalijk. Als ik zie hoe snel zoiets zich verspreidt, ben ik ook erg benieuwd hoe snel het lukt om te achterhalen via wie dit komt’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

My little insta hubby😝

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..

Gerelateerde berichten