Monica Geuze staat op knappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze zwanger

Vlogger groeit nog slechts één maandje door…

Herinneren we ons die ene heerlijke shoot van Monica Geuze met Anna Nooshin nog? Er is een boel gebeurd sinds die spraakmakende lesbisch getinte kiekjes! Monica (23) werd zwanger van voetballer Lars Veldwijk, en is inmiddels al 8 maanden onderweg. Monica, die voor haar zwangerschap juist graag in de spotlights stond, had zichzelf een beetje verstopt sinds het ‘groeien’ begon. Tot vandaag! Ineens deelde de vlogger een foto waarop we kunnen zien dat ze al op knappen staat. Vooral op één specifiek gebied is ze ’n paar maatjes omhoog gegaan. Jullie mogen raden waar…

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten