Monica Geuze moet enorme belediging van meedogenloze volger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Monica Geuze is niet gewend om keihard beledigd te worden over haar uiterlijk. Toch liet deze opmerking van een volger haar twee keer …

Monica Geuze wordt flink hard aangepakt door volger

Natuurlijk is Monica Geuze ondertussen echt uitgegroeid tot een icoon in de mediawereld. De brunette is super knap en krijgt het voor elkaar om iedereen te influencen met de producten en spullen die ze gebruikt. Ook is Monica natuurlijk een echte BN’er geworden en dat betekent dat ze niks liever wil dan er goed uitzien voor alle camera’s. Hierdoor gebruikt Monica wel eens wat filler of botox, om zichzelf er natuurlijk jonger uit te laten zien. Dit gewenste effect zouden mensen ook moeten zien, en waarschijnlijk hoopt Monica dan ook jonger te worden geschat dan dat ze is. Helaas is het niet altijd het geval, want een volger van Monica liet haar heel hard . Zo reageerde deze volger nonchalant op een video op TikTok van Monica Geuze waarin ze een advent kalender aan het unboxen is. De volger schreef; ”Ik hoop dat ik er ook zo goed uit zie als ik 40 ben.”. Het is hartstikke lief bedoeld, alleen is Monica geen veertig maar achtentwintig. Een flink misverstand van maar liefst twaalf jaar. Monica plaatst een screenshot op haar story en schrijft hoe onze dag is. Ook reageert de brunette op de reactie met haar echte leeftijd.

Monica Geuze wordt hard aangepakt door volger

Monica Geuze beledigt de zoon van beste vriend

Het is niemand kunnen ontgaan dat beste vrienden van Monica Geuze, Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk samen een kindje hebben gekregen. De twee wonen op het eiland Ibiza en kunnen hun geluk niet op met hun pasgeboren baby. Ook Monica vloog heel snel na de geboorte naar de woning van Kaj en Jessie op Ibiza af om het kindje te bewonderen. Het is een zoontje en hij heet Xavier. Nu klinkt het allemaal erg leuk en Monica en Kaj aten gezellig beschuit met blauwe muisjes tijdens de opnames van hun podcast. Helaas zit er een gemeen randje aan Monica haar gedachte over het zoontje. Zo duikt er een hele oude video op waarin Kaj zegt dat hij Xavier een mooie naam zou vinden voor zijn kind. Hier moet Monica vervolgens heel hard om lachen, en laat duidelijk merken het er niet mee eens te zijn. Nu is de naam van Kaj zijn zoon daadwerkelijk Xavier en staat Monica dus met haar mond vol tanden. Bekijk de video hier.

Monica Geuze schittert als jury in The Masked Singer

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer gaat bijna weer van start. Elk seizoen doen er bekende mensen uit ons land mee en zingen ze de sterren van de hemel. Alleen zijn ze niet te zien want ze zitten verstopt onder een pak. Vorig seizoen deed Monica mee als de flamingo en iedereen was laaiend enthousiast. De jury moet raden wie er in de pakken zitten, en dit seizoen mag Monica Geuze zichzelf het nieuwe jurylid noemen. Dat belooft veel goeds. Bekijk de video hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!