Monica Geuze deelt zeer smakelijke vakantiefoto met doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze houdt wel van de uitdagende outfits. Ieder die haar Instagram bekijkt kent deze kant van de prachtige vrouw. 

Als influencer is Monica Geuze continu bezig met het behalen van de meeste likes op Instagram. En daarvoor haalt de prachtige dame steeds meer bijzondere trucjes voor uit de kast. Haar nieuwste wapen is een bijzonder doorschijnend topje waar menig mans hart sneller van gaat kloppen. Monica weet precies wat ze doet met het topje. Het is de manier voor haar om meer likes te generen. Op die manier kan Monica meer centen binnen slepen met advertenties en sponsorships en blijft ze relevant, wat belangrijk is voor haar brand. Het klinkt allemaal heel simpel, een foto uploaden, maar zoals je ziet zit er een heel zakelijk idee achter. Monica Geuze is dus best slim bezig.

Lees ook: Video: Stuiterende Monica Geuze heeft slechtste balgevoel ter wereld
Het tropische topje van Monica

In haar doorschijnende topje zal Monica Geuze het de komende tijd in ieder geval niet warm hebben. Ze zoekt heerlijk de verkoeling op door net een stukje meer van zichzelf te laten zien. Haar volgers vinden dat natuurlijk helemaal niet erg. Die juichen van achter hun scherm, vanwege de prachtige foto van Monica. Het is daarbij een erg slimme zet, om in het warme weer in Los Angeles, dat bijna tropisch te noemen valt, een net zo tropisch topje aan te trekken. Zo raakt Monica nooit oververhit. Een verstandige meid blijkt Monica te zijn. En dat ontgaat haar volgers ook niet. Die hebben allen bewondering voor haar nieuwe outfit. Al kan dat ook gewoon komen, omdat Monica er in haar topje beter uit ziet dan ooit tevoren. Ze kan de look absoluut hebben, deze blonde schone.

Monica geniet lekker van vakantieplannen

Monica is natuurlijk niet zomaar even casual in Los Angeles. Het prachtige model en influencer is daar op een welverdiende vakantie. En dat kan je ook wel begrijpen als je haar drukke schema ziet. Dan is het af en toe nodig om even de drukte te ontvluchten en helemaal voor jezelf te kiezen. Bijkomen in LA is wel een van de betere manieren om weer eventjes helemaal op te laden. Geen last van al die irritante Nederlandse fans zal Monica goed doen. De komende tijd heeft ze dus alle aandacht voor vrienden en familie. En dat zorgt er weer voor dat Monica weer zin heeft in het plaatsen van mooie foto’s.
Beeldschone dame eet erg goed

Monica mag er misschien uitzien als een supermodel, ze eet gelukkig gewoon goed. Dat merk je wel aan de foto die ze plaatste bij een restaurant in LA. Daar zat Monica gewoon heerlijk aan de frietjes en hamburger. Het zag er niet naar uit alsof Monica tekort kwam in haar maaltijd. De prachtige blondine kan dus klaarblijkelijk ook heel erg goed eten. En dat is alleen maar fijn natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!