Model Luna Stevens verdient bakken met geld dankzij dit soort foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Luna Stevens, met haar mooie blik en prachtige verschijning, heeft een nieuwe manier gevonden om de harten (en portemonnees) van haar fans te veroveren.

Beelden van Luna Stevens zijn gewoon te koop!

Luna Stevens, het Belgische model, is meer dan alleen een mooi gezicht. De dame heeft de kunst van het digitale ondernemerschap ontdekt. Ze gebruikt dit dan ook om een aanzienlijk zakcentje binnen te harken. Regelmatig zet Luna social media in vuur en vlam met haar foto’s op een bepaald platform (alleen maar bedoeld voor haar fans) waar volgers van Luna hun financiële waardering kunnen laten blijken voor deze dame. Zoals met alles wat Luna doet, is ook dit een groot succes. Naast haar andere werkzaamheden is dit waarschijnlijk haar grootste bron van inkomsten. Dit laat maar weer zien dat Luna Stevens niet alleen bezig is met jagen op aandacht, maar dat ze ook voortdurend op zoek is naar nieuwe manieren om geld te verdienen.

Dit verdient Luna Stevens per maand

Eigenlijk wil je ook gewoon weten hoeveel Luna Stevens verdient. Het is een behoorlijk schokkende openbaring, maar gezien de kwaliteit van de content, is het geen enorme verrassing. Zonder al te specifiek te worden, schat men dat de inkomsten van Luna op deze website in de buurt komen van wat sommige mensen in een half decennium verdienen. Luna maakt goed gebruik van haar fans om een extra zakcentje te verdienen op dit platform. Er is blijkbaar een enorme groep van toegewijde fans die bereid zijn te betalen voor kiekjes van de Belgische influencer. Maar laten we niet doen alsof Luna’s talenten om knaken te verdienen beperkt zijn tot een beetje zwoel voor de camera te staan. Deze smakelijke dame heeft een breed assortiment aan vaardigheden die verder gaan dan je misschien zou verwachten.

De extra inkomsten van Luna Stevens op een rijtje

Behalve haar plaatjes, verdient Luna ook nog eens een zakcentje met haar verschijning als DJ. Ze doet dat niet in haar eentje, maar samen met haar zusje Lenthe. Ze vormen een duo dat waarschijnlijk menig club heeft doen zweten. De zusjes zijn niet alleen knap, maar weten ook precies hoe ze een menigte moeten laten dansen en losgaan. Maar daar houden de verdiensten van Luna niet op. Als klap op de vuurpijl heeft ze zich ook aan de wereld van de merchandise en dan met name kalenders. Deze kalenders, vaak uitverkocht binnen enkele uren na hun release, laten Luna zien in adembenemende poses. De combinatie van deze vrouw en die toplocaties zorgt ervoor dat deze kalenders elk jaar weer een grote hit zijn. Met al die extra inkomsten weet Luna zeker goed rond te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!