Home Nieuws Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Marieke Elsinga in haar element met tropisch weer!

Op de foto zien we Marieke ontspannen op een heerlijk ligbedje, gekleed in een prachtig badkledingsetje. De foto straalt pure zomerse vibes uit. De zon kust haar huid terwijl ze geniet van het comfort van het ligbedje. Marieke’s stralende glimlach en zelfverzekerde houding maken de foto nog aantrekkelijker. De reacties op de foto zijn overweldigend. Haar volgers kunnen niet genoeg krijgen van de prachtige presentatrice. Ze laten hun bewondering dan ook flink blijken met likes en complimenten. Marieke weet als geen ander hoe ze haar fans kan betoveren met haar charme en positieve energie!

Dit is de nieuwe auto van Marieke Elsinga!

Marieke Elsinga heeft haar nieuwe aanwinst onthuld: een schitterende rode elektrische Opel! Deze prachtige auto is het resultaat van een samenwerking tussen Marieke en Opel, waardoor ze nauwelijks iets heeft hoeven te betalen. Op de foto’s straalt Marieke naast haar fonkelnieuwe auto. Het feit dat deze auto een samenwerking is, benadrukt Marieke’s status als invloedrijke persoonlijkheid. Toch zijn er een hoop jaloerse volgers die claimen zo’n gratis auto véél beter te kunnen gebruiken dan Marieke, die er uiteraard toch al warmpjes bij zit.

De nieuwe auto van Marieke Elsinga is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een statement voor duurzaamheid. Als elektrische auto draagt de Opel bij aan een groenere toekomst en laat Marieke zien dat ze zich inzet voor een beter milieu. Onze collega’s van Autorijden.nl merkten terecht op dat hoewel de auto op ‘groene’ energie loopt, Marieke het klimaat stiekem helemaal niet echt helpt. Deze knalrode Opel is namelijk haar tweede gloednieuwe auto in minder dan twee jaar!

Marieke Elsinga steelt de show op festival

Marieke Elsinga heeft de show gestolen op een festival! Met stralend weer en een brede glimlach beleefde ze een onvergetelijke festivaldag. Op de foto’s zien we Marieke genieten van de vrolijke sfeer, omringd door feestende mensen en kleurrijke decoraties. Ze draagt een trendy zonneklep, perfect passend bij de stralende zon die haar gezicht kust. Haar dolblije gezicht spreekt boekdelen. Marieke straalt van plezier en enthousiasme terwijl ze danst op de muziek, haar handen in de lucht gooit en meezingt met haar favoriete artiesten. Op social media regent het positieve reacties op Marieke’s festivalavontuur. Ze hebben vooral commentaar op haar hoofddeksel. De hashtag #dezon en #zonneklep vullen de reacties, de één vindt het een leuke toevoeging, terwijl de ander het een mode-mispeer vindt.

Mobiele versie afsluiten