Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Jutta Leerdam was zich erg aan het opdoffen in haar badkamer. Ze trok een klein en open jurkje aan en zag er dan ook fantastisch uit. In haar badkamer zat ook iemand anders. Die vond het zo te zien ook allemaal wel goed. Jutta is op dit moment namelijk in Puerto Rico met haar vriend Jake Paul. Jake was alleen daar, maar de hond van Jake ook. Jutta plaatste een slideshow met verschillende foto’s van zichzelf in deze mooie jurk en dus ook met het hondje Thor erbij. Als beschrijving schrijft Jutta het volgende onder het bericht: I think Thor approves. Wil jij de foto’s zelf ook even bekijken? Klik dan op deze link.

jutta leerdam

Jutta wordt bekeken door hondje Thor

Jutta werd dus goed bekeken door het hondje van Jake, genaamd Thor. Dit is een prachtige golden retriever. Jake vindt dat Thor een speciale, maar toch ook erg luie hond. Jake Paul heeft deze hond ooit gered toen hij langs de weg lag. Hij heeft hem meegenomen en zorgt nu voor de hond. Ook Jutta lijkt goed om te kunnen gaan met het beest. Hij mag dus gewoon gezellig mee naar de badkamer als ze zich klaar maakt!

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine de mooiste foto’s van zichzelf in schaatspakjes, waarin je de prachtige Jutta kan bewonderen. Daarnaast geeft ze je ook een kijkje in haar privéleven. Ze plaatst veel leuke vakantiefoto’s en ook toont ze beelden van haar leuke dates met Jake Paul. Zeker nu haar schaatsseizoen erop zit doen de twee samen veel leuke dingen. Gelukkig laten ze hun volgers dan ook meegenieten via sociale media. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje op de pagina van Jutta te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!