Miljuschka Witzenhausen krijgt op rampzalig moment pijn aan haar ei

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pasen is voor tv-kok en culinair magazine eigenaresse Miljuschka Witzenhausen natuurlijk een drukke tijd. De stress slaat nu wel erg toe, met allerlei mentale klachten als gevolg.

Miljuschka Witzenhausen zit met grote zorgen, kopzorgen welteverstaan. Eerst kleedde ze zich nog comfortabel als paashaas op Instagram. En toen ging ze de slag met haar eieren, alleen dat liep iets minder goed af. Met veel pijn en oncomfortabel ligt ze in haar nieuwste story op de bank te kermen van de pijn. Alle stress en drukte lijkt haar naar het hoofd te zijn gestegen. Dat terwijl de moederlijke paashaas het eerst nog allemaal zo goed voor elkaar leek te hebben dus. Momenteel komt het alleen maar neer op rust. Gelukkig heeft ze een lekker lang weekend met de kinderen. Die gaan hopelijk vooral aan de slag met het zoeken naar eieren en laten haar dan lekker met rust liggen op de bank.

Miljuschka Witzenhausen windt zich op

Haar eigen ‘ei’ lijkt even niet goed mee te willen werken met alle drukte in haar leven. Ze lijkt die niet goed te hebben verstopt voor alle toestanden tijdens Pasen. Naast een culinair imperium moet ze ook nog zorgen voor de kinderen. Dan is een beetje medeleven wel fijn. Haar fans geven dat laatste gelukkig genoeg online. Ze heeft duidelijk uitgedrukt dat het echt niet goed gaat met de onderstaande veelzeggende foto en krijgt voldoende reacties. Haar fans lijkt het ook weinig uit te maken, die paasgerechten dit jaar. Voor deze keer vergeven ze haar en ze kunnen aan de slag met die van vorig jaar. Die staan namelijk allemaal op de website van Miljuschka zelf.

Miljuschka Witzenhausen migraine

Paashaas Miljuschka te lang in de kou?

Haar doel dit weekend was uiteraard om Pasen te vieren met haar gezin. Het lijkt er alleen op dat ze in haar paashaas pak toch te lang buiten op de tocht heeft gestaan. Het zag in in de video ook erg koud uit. Wat niet heeft geholpen om je eigen ‘ei’ warm te houden. Dat was niet zo erg handig van deze “kookgrage gezondheidsguru”. En alle chocolade-eitjes opsnoepen heeft ongetwijfeld ook niet bijgedragen aan een gezond tijdens de Pasen. Al die chocola, na alleen maar gezondheid heel het jaar is een grote schok voor je . Dat moet deze health freak toch wel weten. Ach ja, de eieren zijn in ieder geval al verstopt in de tuin. Dat scheelt weer een activiteit en wat meer hoofdpijn. Het is tijd om bij te komen voor de paashaas.

Moeder Witzenhausen even niet thuis

Het is ook tijd voor Miljuschka zelf. Even geen zorgen en lekker de stress van zich af laten glijden. Dit zal tijdens Pasen wel moeten lukken. Qua timing zit ze meer dan goed met haar migraine. Al is pijn aan je ‘ei’ nooit leuk natuurlijk hoeft ze hopelijk dit weekend geen kookvideo’s meer te filmen of aan haar magazine Miljuschka te sleutelen. De bank lijkt haar eindbestemming totdat het herstel zich weer heeft ingezet. En wie weet, misschien doet ze wel inspiratie op voor een anti hoofdpijn gerecht? Binnenkort zien we dat hopelijk weer op Instagram, net als een vrolijke Miljuschka natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!