Miljuschka Witzenhausen is eerste ‘Plus Size’-model in Grazia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Miljuschka Witzenhausen Grazia Plus Size model

Als wij het voor ’t zeggen hadden zou Miljuschka’s maat ‘right size’ heten!

Vervelende term

We zeggen ’t niet graag. Plus Size. De term wordt namelijk zelden juist gebruikt. Heb je als model ronde vormen? Dan ben je in de meeste gevallen al ‘Plus Size’. Dat stempel moet vervolgens gedeeld worden met modellen die (ernstige) obesitas hebben. Da’s natuurlijk niet eerlijk. Vrouwelijke vormen moeten we toejuichen, altijd en overal. Wat ons betreft mag het zelfs de norm worden. Obesitas niet. Schijnt erg ongezond te zijn!

Miljuschka Witzenhausen is deze maand het eerste ‘officiële’ plus size-model op de cover van Grazia. Houdt dit in dat er vóór Miljuschka alleen ‘dunne’ vrouwen op de omslag stonden? Of is dit gewoon de eerste keer dat ze het stempel (willekeurig) uitdelen? Beide scenario’s roepen nóg meer vragen op! Gaat allemaal ten koste van een serie verrukkelijke foto’s!

Stempel niet nodig

Hoewel de presentatrice het in het begeleidende artikel zelf heeft over ‘vetjes, putjes en lovehandles’, zien wij eigenlijk alleen maar een zelfverzekerde, mooie vrouw. De reacties zijn ook vrijwel allemaal positief. Waarom is dat stempeltje ‘plus size’ nog nodig dan? Als we zo graag willen dat meisjes niet meer streven naar zo’n typisch eng dun modellenlijfje, moeten we niet blijven doen alsof dit lijf van de norm afwijkt.

Genoeg geklaagd nu, tijd om van die foto’s te genieten!

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten