Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn weinig vrouwen die graag te horen krijgen dat ze in de keuken horen. Miljuschka Witzenhausen is een uitzondering op die regel. Zij vindt niet alleen dat ze in de keuken hoort, ze IS de keuken. En de koelkast, en alles wat daarin zit. Geef deze keukenprinses meer rechten dan het aanrecht, en je maakt ‘r doodongelukkig.

Miljuschka: hamster je lokale boer helemaal leeg

Een plakje Miljuschka

Het is absoluut geen schande om, ondanks dat je meerdere talenten bezit (of denkt ze te hebben), het ‘gewoon’ bij je specialisatie houden. Als de meeste BN’ers ook maar een piepklein stukje van Miljuschka’s zelfkennis zouden oppeuzelen, zag het showbizwereldje er een stuk fijner uit. Er is gelukkig genoeg van deze kookgoeroe beschikbaar. En mocht er niet genoeg zijn, dan maakt ze gewoon wat meer.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

“Bij mij is het duidelijk wie ik ben. Ik ben eten, klaar”, stelt ze in een interview met Nu.nl.  Simpeler kan het bijna niet. Ineens snap je waarom je als kijker begint te watertanden zodra Miljuschka in beeld komt. Dan snak je  gewoon naar ’n plakje Miljuschka. Zelfs als ze wel in beeld is, maar niet in een keuken staat. Zodra ze zich buiten haar comfort zone begeeft, weet ze de boel toch altijd met haar eigen speciale saus te overgieten, waardoor die honger blijft.

Eet je bord leeg

Als ze zo van haar keukentje en ’thuiszender’ 24Kitchen houdt, waarom deed ze dan mee aan carrièretrampoline Wie Is De Mol? Inderdaad, zo’n spelshow past eigenlijk helemaal niet in Miljuschka’s straatje. In eerste instantie was ze ook absoluut niet van plan om mee te doen, zegt ze tegen Nu.nl.

Toch ging ze mee nadat ze min of meer werd gedwongen door haar man, die groot Mol-fan is. Toch lukte het haar ook in het verre China weer: stond ze ineens in een foodtruck pannenkoeken te bakken! Wie Miljuschka uitnodigt krijgt ’n portie eten op z’n bord, of ie nou wil of niet. En dat bordje eet je, als je ook maar ’n klein beetje fijnproever bent, he-le-maal leeg.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten