Miljuschka Witzenhausen hoort in de keuken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er zijn weinig vrouwen die graag te horen krijgen dat ze in de keuken horen. Miljuschka Witzenhausen is een uitzondering op die regel. Zij vindt niet alleen dat ze in de keuken hoort, ze IS de keuken. En de koelkast, en alles wat daarin zit. Geef deze keukenprinses meer rechten dan het aanrecht, en je maakt ‘r doodongelukkig.

Lees ookMiljuschka: hamster je lokale boer helemaal leeg

Een plakje Miljuschka

Het is absoluut geen schande om, ondanks dat je meerdere talenten bezit (of denkt ze te hebben), het ‘gewoon’ bij je specialisatie houden. Als de meeste BN’ers ook maar een piepklein stukje van Miljuschka’s zelfkennis zouden oppeuzelen, zag het showbizwereldje er een stuk fijner uit. Er is gelukkig genoeg van deze kookgoeroe beschikbaar. En mocht er niet genoeg zijn, dan maakt ze gewoon wat meer.

“Bij mij is het duidelijk wie ik ben. Ik ben eten, klaar”, stelt ze in een interview met Nu.nl.  Simpeler kan het bijna niet. Ineens snap je waarom je als kijker begint te watertanden zodra Miljuschka in beeld komt. Dan snak je  gewoon naar ’n plakje Miljuschka. Zelfs als ze wel in beeld is, maar niet in een keuken staat. Zodra ze zich buiten haar comfort zone begeeft, weet ze de boel toch altijd met haar eigen speciale saus te overgieten, waardoor die honger blijft.

Eet je bord leeg

Als ze zo van haar keukentje en ’thuiszender’ 24Kitchen houdt, waarom deed ze dan mee aan carrièretrampoline Wie Is De Mol? Inderdaad, zo’n spelshow past eigenlijk helemaal niet in Miljuschka’s straatje. In eerste instantie was ze ook absoluut niet van plan om mee te doen, zegt ze tegen Nu.nl.

Toch ging ze mee nadat ze min of meer werd gedwongen door haar man, die groot Mol-fan is. Toch lukte het haar ook in het verre China weer: stond ze ineens in een foodtruck pannenkoeken te bakken! Wie Miljuschka uitnodigt krijgt ’n portie eten op z’n bord, of ie nou wil of niet. En dat bordje eet je, als je ook maar ’n klein beetje fijnproever bent, he-le-maal leeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!