Miljuschka Witzenhausen daagt volgers uit met indringende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Om de mooie blauwe ogen van Miljuschka Witzenhausen kan niemand heen. De prikkelende blik van de TV-chef op deze foto krijg je al helemaal niet meer uit je hoofd!

Onverwachts positieve reacties op de boze foto van Miljuschka

Ondanks de indringende blik tegenover haar publiek blijven de volgers van Miljuschka trouw. Niet alleen de manier waarop ze kijkt valt op, maar we zien ook gelijk dat ze er prachtig uitziet. Miljuschka is mooi opgemaakt waardoor de blauwe ogen er nog meer uit springen. Ook heeft ze opvallend grote oorbellen in die ons gelijk in de kerststemming brengen. De tv chef heeft het zelf ook wel door dat ze boos kijkt en maakt er daarom nog een uitdagend grapje over. “Raad wat ik denk”, staat onder foto. Er komen veel uiteenlopende reacties binnen, waarvan we een aantal hoe dan ook moeten uitlichten. “Waag het niet om dat laatste koekje te pakken” wordt gereageerd, en dat is ook precies hoe Miljuschka op de foto kijkt. Veel mannen zagen een kans en gooien hun charmes in de strijd. Zo wordt gereageerd dat de tv chef denkt aan een drankje doen met een van haar volgers, erg slimme opmerking Robert! Hij is niet de enige die zijn best doet, want Jaap reageert op “Raad eens wat ik denk”: “Was ik maar bij Jaap’…

Miljuschka Witzenhausen daagt volgers uit foto

Lees ook: 5 foto’s van Miljuschka Witzenhausen die bewijzen dat dunne mensen saai zijn

Gelukkig kan Miljuschka Witzenhausen ook blij kijken

Op een foto die later in het Instagram verhaal van Miljuschka verschijnt kijkt ze een stuk vrolijker. Ze poseert in een jurk van haar eigen collectie bij Wehkamp en het staat haar (natuurlijk) super goed. Gelukkig speelt Miljuschka model voor haar eigen merk, want niemand zou die jurk beter verkopen dan Miljuschka zelf. Ook de laarzen die ze op de foto aanheeft vallen op. Ze draagt wel hele lange zwarte cowboy-achtige laarzen… Dat neemt niet weg dat Miljuschka helemaal straalt en dat er zeker potentie zit in haar modellencarrière!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!