Miljuschka laat ze waaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen in Nederland laten we alles even flink doorwaaien dit weekend. Ook in China ging het er luchtig aan toe. Bij Wie Is De Mol? werd er niet alleen met waaiers gewapperd, maar één van de kandidaten stond ook flink op de tocht…

Miljuschka Witzenhausen broek WIDM
Beeld: AVROTROS

Arme slettenbondje‘, hoefde deze aflevering niet eens uit haar broek gepraat te worden. Dat ging helemaal vanzelf. Ze stond ‘open’. En voor meer dan alleen nieuwe bondjes.

Niet zonder kleerscheuren

Nog vóór de kandidaten aan hun proeven waren begonnen had de broek van Miljuschka er al de brui aan gegeven. Het was alsof de pantalon al lucht had gekregen van de opdrachten die gingen komen. Zitten, staan, rennen, fietsen – en allemaal in een wervelend tempo. De tv-keukenprinses, die terecht trots is op haar rondingen, had haar strakste exemplaar aangetrokken.

In het theater waar de eerste opdracht plaatsvond stond de airconditioning hoog genoeg, maar toen het Mollencircus zich naar de broeierige markt verplaatste moest de boel écht even tochten. Het ging goed, maar zeker niet zonder kleerscheuren. Die Chinese bakfiets trapte namelijk toch iets zwaarder dan deze Amsterdamse bakfietsmoeder gewend was. Haar toch al gehavende broek scheurde nóg een stukje verder in. Voor een echte curves-knuffelaar had Miljuschka toch flink ruzie met haar rondingen!

Laat maar waaien

Gelukkig was het daarna tijd voor de verlossende verkleedpartij waar Mil al de hele aflevering op aan het wachten was. Dat met die strakke broek gebeurt me niet nog eens, moet ze hebben gedacht. Zodoende verscheen Miljuschka tijdens de laatste proef in een jurkje.

Dagje in het park, windstil: wat kan me gebeuren? Nou, genoeg! Spelleider Rik zette onverwachts z’n bliepende groene kookwekker op vijf minuten, waardoor er toch weer gehaast moest worden. Toen die Chinese dametjes tot overmaat van ramp ook nog eens begonnen te wapperen met hun enorme waaiers, en Miljuschka haar rokje in bedwang moest houden, zag je de moed in haar sandalen zakken. Een ding is zeker: die blijft volgende keer tijdens Code Oranje gewoon binnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.