Miljuschka laat ze waaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen in Nederland laten we alles even flink doorwaaien dit weekend. Ook in China ging het er luchtig aan toe. Bij Wie Is De Mol? werd er niet alleen met waaiers gewapperd, maar één van de kandidaten stond ook flink op de tocht…

Miljuschka Witzenhausen broek WIDM
Beeld: AVROTROS

Arme slettenbondje‘, hoefde deze aflevering niet eens uit haar broek gepraat te worden. Dat ging helemaal vanzelf. Ze stond ‘open’. En voor meer dan alleen nieuwe bondjes.

Niet zonder kleerscheuren

Nog vóór de kandidaten aan hun proeven waren begonnen had de broek van Miljuschka er al de brui aan gegeven. Het was alsof de pantalon al lucht had gekregen van de opdrachten die gingen komen. Zitten, staan, rennen, fietsen – en allemaal in een wervelend tempo. De tv-keukenprinses, die terecht trots is op haar rondingen, had haar strakste exemplaar aangetrokken.

In het theater waar de eerste opdracht plaatsvond stond de airconditioning hoog genoeg, maar toen het Mollencircus zich naar de broeierige markt verplaatste moest de boel écht even tochten. Het ging goed, maar zeker niet zonder kleerscheuren. Die Chinese bakfiets trapte namelijk toch iets zwaarder dan deze Amsterdamse bakfietsmoeder gewend was. Haar toch al gehavende broek scheurde nóg een stukje verder in. Voor een echte curves-knuffelaar had Miljuschka toch flink ruzie met haar rondingen!

Laat maar waaien

Gelukkig was het daarna tijd voor de verlossende verkleedpartij waar Mil al de hele aflevering op aan het wachten was. Dat met die strakke broek gebeurt me niet nog eens, moet ze hebben gedacht. Zodoende verscheen Miljuschka tijdens de laatste proef in een jurkje.

Dagje in het park, windstil: wat kan me gebeuren? Nou, genoeg! Spelleider Rik zette onverwachts z’n bliepende groene kookwekker op vijf minuten, waardoor er toch weer gehaast moest worden. Toen die Chinese dametjes tot overmaat van ramp ook nog eens begonnen te wapperen met hun enorme waaiers, en Miljuschka haar rokje in bedwang moest houden, zag je de moed in haar sandalen zakken. Een ding is zeker: die blijft volgende keer tijdens Code Oranje gewoon binnen!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten