Miljuschka is bezig bijtje in nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka neemt het dit weekend op voor de bijen. Die hebben het namelijk erg zwaar. Daarom roept ze iedereen op om dit weekend een half uurtje je tuin of balkon op te gaan en mee te doen aan de nationale bijentelling.

Miljuschka Witzenhausen is een bezig bijtje. Niet alleen is ze druk met allerlei televisieprogramma’s, maar ze zet zich ook graag in voor landelijke acties zoals de nationale bijentelling. Miljuschka roept iedereen op om een half uurtje in hun tuin of op hun balkon te gaan zitten en daar de bijtjes te tellen. En dat doet ze door wel een erg zoete foto van zichzelf te delen op haar Instagram.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen is mooiste paashaasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Partij voor de bij

Miljuschka zet zit graag in voor de kleine insecten. Bijen leveren niet alleen honing, maar zorgen ook voor bestuiving van bloemen en planten. Zonder bijen zou je zo’n tachtig procent van wat je in de supermarkt vindt niet kunnen kopen. En dat zou zonde zijn. Helemaal voor Miljuschka, omdat ze dan niet meer van die lekkere gerechten kan maken. Daarom zet zij zichzelf nu in voor de bij. ⁠

Waarom is de bijentelling belangrijk?

Miljuschka maakt zich druk om het lot van de wilde bijtjes in Nederland. En niet zonder reden. Het gaat met de wilde bijensoorten namelijk niet heel goed. En hoe minder bijen, des te minder lekker eten we kunnen kopen. Zonder bijen hebben we bijvoorbeeld geen appels, peren, tomaten, courgettes en aardbeien. Gelukkig is het lekker weer dit weekend, dus zitten de meeste mensen toch al in hun tuin of op hun balkon. En als je daar dan toch zit kan je best de bijtjes tellen. Zie het als een leuk spelletje om de tijd de doden. Daarbij zorg je met jouw bijentellerij voor een glimlach op het gezicht van Miljuschka. En wie wil dat nu niet?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljuschka (@miljuschka)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.