Miljuchka Witzenhausen bezwijkt onder druk en onthult politieke voorkeur achter schermen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft een nieuw jurkje aan tijdens de uitzending, maar dat was niet eens het meest onthullende van de aflevering.

Miljuschka verklapt veel In de Wandelgangen

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Miljuschka Witzenhausen, Sam Hagens en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. Die rubriek levert eigenlijk altijd wel de meest interessante stukje televisie op. En dat terwijl het niet eens op televisie is. Als Wilfred iets intiemer met zijn gasten mag praten dan weet hij toch wel weer hele bijzondere dingen los te peuteren. Zo lukt dat ook bij Miljuschka, die toch wel een aantal bijzondere uitspraken doet tegenover de presentator van VI. En die opmerkingen zijn er eigenlijk uit voor ze er zelf erg in heeft. Miljuschka weet meestal wel wat ze zegt, maar nu ontglippen haar toch een aantal dingen die ze misschien beter voor zich had kunnen houden. Maar goed, kijk zelf hier naar het mooie filmpje en laat je verrassen door de uitspraken van Miljuschka.

Miljuschka voelt zich vrij bij Vandaag Inside

De aantrekkelijke brunette zegt over van alles en nog wat te kunnen praten bij Vandaag Inside. Grappig genoeg is ze lang niet de enige BN’er die er zo over denkt. De mannen hebben de wonderbaarlijke gave om hun gasten zo op hun gemak te laten voelen dat ze het overal over durven te hebben. En dat zorgt regelmatig voor een aantal bijzonder quotes, waar mensen het dan nog weken over kunnen hebben. Heeft Miljuschka tijdens de uitzending van Vandaag Inside hele revealing dingen gezegd die eigenlijk niet door de beugel kunnen? Of valt het uiteindelijk allemaal wel mee.

Miljuschka houdt bepaalde zaken liever voor zichzelf

Tijdens de aflevering onthult Miljuschka veel interessante info. Maar waar ze niks over kwijt wil, dat is wel haar familie. Later zegt ze ook dat haar stemgedrag een privékwestie is. Wilfred vindt dat jammer. Toch weet de slimme presentator hoe hij mensen aan het praten moet krijgen. Wilfred onthult eerst zelf dat hij vorige keer CDA stemde. Dat was voor Miljuschka genoeg om ineens zelf te onthullen op wie ze wil gaan stemmen. Slim gedaan van Wilfred. Wil je ook weten op wie Miljuschka deze keer gaat stemmen? Kijk dan snel het filmpje en zie hoe Miljuschka tegenover Wilfred allerlei dingen onthult die ze misschien beter voor zich had kunnen houden. Dat doet de presentator toch weer een partij slim.

Miljuschka laat Wilfred wel verwarren met mooie jurk

De presentator werd wel even bijna van zijn stuk gebracht door de outfit van Miljuschka. De brunette weet eigenlijk altijd wel hoe ze zich goed moet kleden, al helemaal voor televisie opnames. Maar deze keer had ze toch even extra haar best gedaan. En dat merk je wel. Het jurkje dat ze had aangetrokken deed zelfs Wilfred even van zijn stuk brengen. En dat heeft de presentator niet zo snel. Vooral omdat er al regelmatig mooie vrouwen in de studio aanwezig zijn, dus hij is wel wat gewend. Maar dit jurkje van Miljuschka was eventjes te veel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.