Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong blijven voorlopig in Barcelona

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige vriendin van getalenteerde voetballer Frenkie de Jong heeft openhartig gepraat over haar relatie en de toekomst. En voorlopig zijn we nog niet van Mikky af, al blijft ze wel in Barcelona wonen. 

Mikky Kiemeney, die je natuurlijk kent als de vriendin van voetballer Frenkie de Jong, heeft onlangs een uitgebreid interview gegeven waarin ze vertelt over haar nieuwe leven. Sinds het stel anderhalf jaar geleden naar Barcelona vertrokken is, omdat Frenkie daar kon voetballen, is er een hoop veranderd. Maar Mikky heeft nooit een saai moment en droomt er nog niet van om terug naar huis te keren. Maar wel heeft ze het erg druk met haar eigen projecten en dus ben je gelukkig nog lang niet af van Mikky.

Lees ook: Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong geven niks om negatieve reacties

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Lekker met de meiden

Samen met Frenkie verscheen de blondine in de nieuwste editie van Linda.Meiden. Maar dat deden ze niet alleen. Mikky haalde namelijk al haar hartsvriendinnen erbij om lekker met elkaar op bed te gaan liggen voor de fotoshoot. En dat is natuurlijk helemaal niet erg, hoe meer zielen, des te meer vreugd. Alle vriendinnen van Mikky zijn dus van harte welkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

Got the moves like Jagger

Wat Mikky dan zoal doet in de Spaanse zon? Nou, alles behalve de glitter en glamour die mensen verwachten. Want hoewel je zou denken dat de twee continu op grote feestjes en in luxe huizen verblijft, zitten de twee grotendeels samen op de bank met hun sloffen en joggingsbroek aan. Het meest actief zijn ze nog als ze hun hondje Jagger uitlaten. Dan worden ze ook vaak herkent, twee blonde koppen op straat. Doordeweeks moet Frenkie gewoon trainen en Mikky werkt aan haar kledinglijn en houdt haar socials up to date. Een druk bestaan dus. Maar ze voelen zich wel thuis in Spanje. De twee hebben in ieder geval een hoop lol als ze bij elkaar zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

De vrouw van Ronald Koeman

Hoewel je zou denken dat Mikky vooral veel om zou gaan met vrouwen van haar leeftijd, trekt de blondine veel op met Bartina, de vrouw van trainer Ronald Koeman. Die heeft het hele circus natuurlijk al een keer meegemaakt toen Ronald voor FC Barcelona ging spelen. Al haar ervaringen deelt ze met Mikky, die maar al te graag aandachtig luistert. Haar advies aan Mikky is dan ook vooral dat ze er met volle teugen van moet genieten. Voor je het weet is het avontuur voorbij en kan je niet meer terug.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky (@mikkykiemeney)

De toekomstplannen van Mikky Kiemeney.

Mikky durft nog niet te zeggen hoe haar leven er over vijf jaar uitziet. Dat vat niet te voorspellen. Het belangrijkste vindt de blondine dat haal vrienden en familie gezond blijven. Voor de rest maakt het haar niet zo uit. Daarbij, wat er ook gebeurt, het stel blijft wel samen. En of dat nou in Nederland of in Spanje is, ze maken er altijd een feestje van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...