Mikky Kiemeney deelt privĂ©-foto’s op zonvakantie met Frenkie de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney heeft een heerlijke vakantie met Frenkie de Jong achter de rug. En daar deelt ze nu de hete plaatjes van. 

Influencer Mikky Kiemeney geeft zichzelf helemaal

De knappe influencer en vriendin van voetballer Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, deelt de foto’s van haar en Frenkie op het strand met al haar volgers. Die moeten natuurlijk wel even zien hoe leuk de knappe blondine het heeft gehad tijdens haar vakantie. En hoe kan dat nou als ze helemaal niks laat zien? En dus selecteerde Mikky de allerleukste foto’s om op haar Instagram te zetten en op die manier haar volgers een beetje te kunnen vermaken. Mikky laat aan iedereen zien hoe leuk zij en Frenkie het hebben gehad. En eerlijk is eerlijk, die foto’s zien er natuurlijk ontzettend goed uit.

Lees ook: Foto: Uitdagende Mikky Kiemeney laat Frenkie de Jong nog maar aan Ă©Ă©n ding denken
Het verleidelijke snoetje van Mikky Kiemeney

Natuurlijk heeft de blondine een ongelooflijk goed . Maar wat Mikky nog meer als geheim wapen heeft, dat is haar hartstikke lieve gezichtje. Je verwacht dat niet op zo’n aantrekkelijk lijf, dus als Mikky lief naar je lacht, dan ben je heel even van je stuk gebracht. De knappe blondine weet precies wat ze met haar volgers doet en vindt het erg leuk om hen een klein beetje op hol te doen slaan. Natuurlijk kan Mikky ook gewoon een hele verleidelijke blik op zetten en die is minstens net zo leuk om te zien. Maar het effect is vaak groter als Mikky een blik opzet van een heel schattig meisje, maar ondertussen wel in de meest uitdagende poses staat. Dan zijn haar volgers even helemaal van slag.
Mikky Kiemeney laat wel erg veel zien op zonovergoten foto

De knappe blondine vindt het niet erg om haar volgers af en toe een klein cadeautje te geven. Dan plaatst ze weer een ontzettend goede foto van zichzelf in een spannend pakje. Mikky weet dan ook gelijk al dat ze daar waarschijnlijk veel reacties op binnen gaat krijgen. En dat vindt de knappe blondine natuurlijk wel erg leuk. Complimentjes ontvangen van haar volgers, dat is voor Mikky geen enkel probleem. Daarvoor gaat ze graag eventjes op de foto. Mikky weet van elke foto wel een mooi feestje te maken. Ze geeft haar volgers in ieder geval genoeg om ook complimentjes over te kunnen geven.

De spannende foto’s van Mikky Kiemeney worden gewaardeerd

Mikky Kiemeney weet het wel erg spannend te houden met haar bijzondere foto’s. De aantrekkelijke blondine doet er namelijk alles aan om  te zorgen dat haar volgers alleen maar de leukste foto’s te zien krijgen. En dat is natuurlijk wel erg aardig van haar. Ze zorgt erg goed voor haar volgers, wat natuurlijk zeer gewaardeerd wordt. Mikky krijgt er dan ook gelukkig veel waardering voor terug in de comments onder haar foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!