Mikky Kiemeney deelt intieme privé-foto’s op zonvakantie met Frenkie de Jong

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney heeft een heerlijke vakantie met Frenkie de Jong achter de rug. En daar deelt ze nu de hete plaatjes van. 

Influencer Mikky Kiemeney geeft zichzelf helemaal

De knappe influencer en vriendin van voetballer Frenkie de Jong, Mikky Kiemeney, deelt de intieme foto’s van haar en Frenkie op het strand met al haar volgers. Die moeten natuurlijk wel even zien hoe leuk de knappe blondine het heeft gehad tijdens haar vakantie. En hoe kan dat nou als ze helemaal niks laat zien? En dus selecteerde Mikky de allerleukste foto’s om op haar Instagram te zetten en op die manier haar volgers een beetje te kunnen vermaken. Mikky laat aan iedereen zien hoe leuk zij en Frenkie het hebben gehad. En eerlijk is eerlijk, die foto’s zien er natuurlijk ontzettend goed uit.

Lees ook: Foto: Uitdagende Mikky Kiemeney laat Frenkie de Jong nog maar aan één ding denken

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Het verleidelijke snoetje van Mikky Kiemeney

Natuurlijk heeft de blondine een ongelooflijk goed lichaam. Maar wat Mikky nog meer als geheim wapen heeft, dat is haar hartstikke lieve gezichtje. Je verwacht dat niet op zo’n aantrekkelijk lijf, dus als Mikky lief naar je lacht, dan ben je heel even van je stuk gebracht. De knappe blondine weet precies wat ze met haar volgers doet en vindt het erg leuk om hen een klein beetje op hol te doen slaan. Natuurlijk kan Mikky ook gewoon een hele verleidelijke blik op zetten en die is minstens net zo leuk om te zien. Maar het effect is vaak groter als Mikky een blik opzet van een heel schattig meisje, maar ondertussen wel in de meest uitdagende poses staat. Dan zijn haar volgers even helemaal van slag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney laat wel erg veel zien op zonovergoten foto

De knappe blondine vindt het niet erg om haar volgers af en toe een klein cadeautje te geven. Dan plaatst ze weer een ontzettend goede foto van zichzelf in een spannend pakje. Mikky weet dan ook gelijk al dat ze daar waarschijnlijk veel reacties op binnen gaat krijgen. En dat vindt de knappe blondine natuurlijk wel erg leuk. Complimentjes ontvangen van haar volgers, dat is voor Mikky geen enkel probleem. Daarvoor gaat ze graag eventjes op de foto. Mikky weet van elke foto wel een mooi feestje te maken. Ze geeft haar volgers in ieder geval genoeg om ook complimentjes over te kunnen geven.

De spannende foto’s van Mikky Kiemeney worden gewaardeerd

Mikky Kiemeney weet het wel erg spannend te houden met haar bijzondere foto’s. De aantrekkelijke blondine doet er namelijk alles aan om  te zorgen dat haar volgers alleen maar de leukste foto’s te zien krijgen. En dat is natuurlijk wel erg aardig van haar. Ze zorgt erg goed voor haar volgers, wat natuurlijk zeer gewaardeerd wordt. Mikky krijgt er dan ook gelukkig veel waardering voor terug in de comments onder haar foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.