Mikky Kiemeney deelt grootste hoogtepunt op schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mikky Kiemeney heeft het momenteel enorm naar haar zin en dat laat ze wel blijken in haar nieuwste post waarin ze helemaal tot een hoogtepunt komt. 

Het hoogtepunt van Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeny heeft met haar laatste post op Instagram even haar hoogtepunt van de maand April gedeeld. Tenminste, het is niet één enkel hoogtepunt, maar het zijn er meerdere. En Mikky deelt ze natuurlijk allemaal met haar trouwe volgers. Die zijn ontzettend geïnteresseerd in wat er omgaat in het leven van hun favoriete influencer. Mikky heeft ook wel wat meegemaakt de afgelopen maand; voetbalwedstrijden, drankjes met leuke vriendinnen en wandelen door de natuur. Natuurlijk heeft Mikky tijdens die momenten ook wel een hoop gedeeld, maar nu heeft ze tijd om even terug te blikken op echt de allermooiste momenten.

Lees ook: Foto: Mikky Kiemeney poseert in piepklein topje voor Frenkie de Jong

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

De verleidelijke zwemkleding van Mikky Kiemeney

Een van de vele hoogtepunten voor Mikky was even bijkomen aan het zwembad. Daar had ze namelijk alle rust van de wereld en kon ze goed weer even haar energie niveau opladen. En dat deed Mikky natuurlijk geheel zoals je het van haar verwacht bent in bikini. En voor het moment had ze ook nog eens een ontzettend leuke bikini uitgekozen. De foto kan je hieronder zien en die is echt wel even de moeite waard om gezien te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Mikky Kiemeney gaat een beetje op stap

Mikky besluit dat de stad voor haar toch te druk is en gaat er even tussenuit op een klein tripje. Ze kan lekker lang wandelen en veel van de geschiedenis om haar heen zien. Maar wat ze aan haar volgers laat zien zijn voornamelijk foto’s van zichzelf in de meest mooie outfits. Je kan vanwege haar kleding goed zien hoe mooi gevormd het lichaam van Mikky Kiemeney eigenlijk is. De knappe blondine weet wel hoe ze zichzelf moet presenteren voor een camera. Ze weet altijd precies de juiste hoek te pakken en er nog mooier uit te komen dan ze al is. Een bijzonder talent van deze blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mikky 💘 (@mikkykiemeney)

Frenkie de Jong heeft maar geluk met een vriendin zo knap als Mikky Kiemeney

Als je Mikky in een woord zou moeten omschrijven, dan kom je al gauw op het woord “perfect” uit. En dat valt makkelijk te begrijpen. Mikky is niet alleen maar knap, maar ook nog eens een fijn persoon in de omgang. Je kan met haar lachen en ze is ontzettend ondernemend. Geen wonder dat Frenkie de Jong na al die tijd nog steeds stapelgek is op zijn meisje. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen zoals zij. En dat merk je wel als je Mikky een beetje volgt op social media. Hopelijk blijft ze de wereld de komende jaren blij maken met meer leuke momentjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...