‘Mijn ogen zitten hier’ – Alison Brie steelt show op MTV VMA’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Alison Brie MTV VMA

Ze mocht tijdens de MTV Video Music Awards ‘slechts’ een award uitreiken, maar toch heeft iedereen het na gisteravond over actrice Alison Brie. Tussen alle schreeuwerige over-the-top carnavalsoutfits die de meeste artiesten droegen met het idee om hét gesprek van de dag te worden viel Alisons zwarte avondjurkje uiteindelijk het meest op! Het was voor de meeste aanwezigen zelfs lastig om niet naar Alison te kijken…

Test je zelfbeheersing

Haar tijdelijke co-presentator French Montana kon op het podium zijn ogen zichtbaar niet van Alisons decolleté afhouden. Ze maakte later op Instagram zelf een grap over haar weinig verhullende outfit: “Um, mijn ogen zitten hier” – met daarbij een foto die je zelfbeheersing ernstig op de proef stelt. Hoe lang kan jij Alison recht aankijken zonder af te dwalen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.