Met deze tips organiseer je corona-proof de beste feesten!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Januari is in volle gang. Het liefste wil je de winterblues van je af dansen op een lekker festival of megafeest. Maar dat zit er voorlopig natuurlijk even niet in. Dat betekent natuurlijk niet dat je jezelf hoeft te vervelen. Zo organiseer je anno 2021 een geweldig feest!

Lees ook: Goede voornemens? 5 tips voor de beste thuis workout!

Stof je beste party-outfit af en grijp je vrienden. 2021 wordt het jaar van het feestbeest. En dan niet uit de hand gelopen huisfeesten of illegale raves. Coronaproof feesten tot de zon op komt. Zo geef je het gaafste feest dit jaar.

1: Bubbel Trouble

Bij het concert van The Flaming Lips stond iedereen los te gaan in plastic bubbels. Zo’n bubbel is luchtdicht afgesloten, zodat iedereen weer veilig kan zingen, schreeuwen en dansen. Evenementenlocaties en concertzalen zijn hard op zoek naar opties, dus spreek je lokale ondernemer aan en verzamel je honderd beste vrienden. Vanavond mag je weer dansen!

2: Pak het stoepkrijt

Regel een veld, een zaal of als we weer wat meer mensen uit mogen nodigen, je eigen huis en begin maar met tekenen. Elke anderhalve meter maak je een cirkel op de grond. Zo houd je voldoende afstand tussen alle feestgangers. Een paar mega speakers, een spectaculaire live act en gaan! Bier kopen wordt wel lastig, dus BYOB.

3: Quaranteam-uitje

De vrijdagmiddag borrel hoef je niet te skippen, zolang je maar een webcam en een goede verbinding hebt. Zoom en Teams zijn inmiddels zo ingeburgerd dat de team uitjes ook vanuit je woonkamer kunnen. Pak een paar party games en maak er een bonte avond van.

4: DJ Twitch

Gamers gebruiken het al jaren, maar Twitch is een geweldige uitkomst voor DJ’s. Spin je set voortaan vanuit je eigen slaapkamer en laat duizenden mensen vanuit huis mee genieten. Zet een discolampje op de keukentafel, Maak een discord server aan voor jou en je vrienden en geniet als vanouds.

5: Dansen in je eentje

En als alles dan toch niet lijkt te lukken, onthoud dan: Je hebt helemaal geen 100 man nodig om een goed feest te geven. Pak een biertje, zet je speaker zo hard dat de buren doof worden en dans erop los!

risky business

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.