Met deze heerlijke foto lokt Maan de Steenwinkel je het stemhokje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ook BN’ers dragen graag hun steentje bij tijdens de verkiezingen. Zo roept Maan de Steenwinkel haar volgers op om massaal te gaan stemmen. Dat doet ze wel met een aantal interessante foto’s…

Maan de Steenwinkel roept volgers op om te stemmen

Alle Nederlanders boven de 18 mogen eindelijk weer hun stem laten gelden. De landelijke Tweede Kamerverkiezingen zijn weer aangebroken. Na weken van debatteren en kiezers overtuigen is het vandaag de dag van de waarheid voor de politieke partijen. Helaas vervult lang niet iedereen zijn of haar democratische plicht. Het is dan ook handig dat sommige BN’ers hun bereik inzetten om mensen richting het stemlokaal te lokken. Ook Maan de Steenwinkel weet precies hoe ze dat moet doen!

Maan de Steenwinkel is groot voorstander van het recht om te stemmen. Zij roept op haar instagram haar volgers op om allemaal te gaan stemmen. Dit doet ze met een interessante foto waarop ze een zeer opvallende outfit draagt. Zou ze op deze manier het stemhokje ingegaan zijn? Op de foto is te zien hoe Maan over het randje van haar zonnebril de camera in kijkt. Daarnaast doet Maan ook nog een oproep op haar instagram story. Hier adviseert Maan haar volgers om hun research goed te doen voordat ze gaan stemmen. Mooi om te zien dat Maan haar rol als voorbeeldfiguur serieus neemt!

Maan de Steenwinkel stemmen

Ook in haar Stories deed ze een oproepje:

Maan de Steenwinkel stemmen

Maan de Steenwinkel laat zien hoe ze zich klaarmaakt voor een optreden

Maan neemt haar volgers mee in haar voorbereidingen voor een optreden. Ze deelt op haar instagram een korte compilatie van hoe het er aan toe gaat in haar kleedkamer voor een show. Hierin is te zien hoe Maan haar make up aan het doen is en hoe ze de laatste puntjes op de i zet. Vervolgens is te zien hoe Maan vol energie naast het podium staan te wachten tot ze op mag. De video wordt afgesloten met korte fragmenten van haar optreden en het moment dat ze van het podium afkomt. Leuk om te zien hoe Maan haar volgers een inkijkje geeft bij haar optreden!

Maan de Steenwinkel deelt Fotoreeks van vakantie in Parijs

Maan de Steenwinkel is onlangs samen Met haar vriend Karel van Goldband naar Parijs geweest. Hier moeten de volgers van Maan natuurlijk van meegenieten. Daarom plaatst Maan ook een reeks foto’s van Verschillende momenten tijdens deze trip. De compilatie begint met een foto bij de Eiffeltoren. Hier nemen Maan en Karel een selfie waarbij ze hun tong uitsteken. Vervolgens deelt Maan nog verschillende foto’s van dit tripje. Onder andere is te zien hoe de twee tortelduifjes zich vermaken in Disneyland Parijs. Ziet er gezellig uit! Door deze reeks kunnen we wel concluderen dat Maan en Karel niet goed zijn in het maken van serieuze foto’s. Zo Kunnen we genieten van steeds een ander gek gezicht op de foto’s.

Maan de Steenwinkel verovert ook België

Naast Nederlandse fans heeft Maan ook nog een grote groep fans in België. Daarom heeft Maan besloten twee clubshows in België te doen. Dit kondigt de zangeres aan op haar instagram. Zo kondigt ze een clubshow aan in Antwerpen en een andere clubshow in Leuven. Maan gaat dus internationaal! Hoewel het natuurlijk jammer is dat we Maan voortaan ook met onze zuiderburen moeten delen, is het succes haar uiteraard gegund!

maan belgie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.