Met deze gouden regel vier je nóg veiliger carnaval dit jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carnaval ziet er dit jaar heel anders uit. Dat feestje in de kroeg moet dit jaar thuis met maximaal één extra partyganger. Lekker intiem, dat wel. Mocht puntje bij paaltje komen, heb je alsnog heel veel aan deze gouden regel…

Carnaval in coronatijd

Wilde plannen dit jaar met carnaval? Feestje thuis? Echt druk zal het niet worden. Zeker niet in de kroegen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je thuis niet helemaal los mag gaan. Niemand die jou tegenhoudt als je een kratje pils weg wil tikken met de grootste hits van Snollebollekes op repeat.

Scoren tijdens carnaval, kan dat nog wel?

Hoe zit het eigenlijk met de vrouwkes? Voor veel mensen is carnaval namelijk een tijd van makkelijk ‘scoren.’ Zelfs dát kan binnen de regels nog gewoon. Nodig dan wel de juiste persoon uit. Ze moet het oké vinden om vóór de avondklok ingaat weer op straat gezet te worden, en bovendien een beetje bij je leeftijd passen. Want ook al gaat het bij carnaval om lekker los gaan, je wilt natuurlijk niet de viespeuk uithangen. Hoe je in dat opzicht binnen de perken blijft? Daar is een eeuwenoude gouden regel voor. Knoop hem goed in je oren: Je leeftijd gedeeld door 2, plus 7. Dit carnavalslied legt uit hoe het precies zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.