Met deze gouden regel vier je nóg veiliger carnaval dit jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Carnaval ziet er dit jaar heel anders uit. Dat feestje in de kroeg moet dit jaar thuis met maximaal één extra partyganger. Lekker , dat wel. Mocht puntje bij paaltje komen, heb je alsnog heel veel aan deze gouden regel…

Carnaval in coronatijd

Wilde plannen dit jaar met carnaval? Feestje thuis? Echt druk zal het niet worden. Zeker niet in de kroegen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je thuis niet helemaal los mag gaan. Niemand die jou tegenhoudt als je een kratje pils weg wil tikken met de grootste hits van Snollebollekes op repeat.

Scoren tijdens carnaval, kan dat nog wel?

Hoe zit het eigenlijk met de vrouwkes? Voor veel mensen is carnaval namelijk een tijd van makkelijk ‘scoren.’ Zelfs dát kan binnen de regels nog gewoon. Nodig dan wel de juiste persoon uit. Ze moet het oké vinden om vóór de avondklok ingaat weer op straat gezet te worden, en bovendien een beetje bij je leeftijd passen. Want ook al gaat het bij carnaval om lekker los gaan, je wilt natuurlijk niet de viespeuk uithangen. Hoe je in dat opzicht binnen de perken blijft? Daar is een eeuwenoude gouden regel voor. Knoop hem goed in je oren: Je leeftijd gedeeld door 2, plus 7. Dit carnavalslied legt uit hoe het precies zit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.