Merel Westrik troeft Dionne Stax af bij RTL-afscheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westrik afscheid RTL

Tranen, emotionele dankwoordjes, bloemen, een omhelzing – en tóch professioneel. ‘Wint’ ze het van Dionne?

Als twee vrouwelijke nieuwsgiganten kort na elkaar afscheid nemen van hun trouwe journaal-desk, ontkomen we natuurlijk niet aan een kleine vergelijking. Zowel Dionne Stax als Merel Westrik zeiden onlangs live vaarwel tegen hun werk als nieuwslezer. Na gisteren weten we het zeker: Merel ‘wint’ de afscheid-strijd!

Tranen

In tegenstelling tot Dionne, leek Merel niet echt een ingestudeerd verhaal te hebben. Bovendien was ze duidelijk niet op de hoogte van het precieze draaiboek rond die laatste minuut. Ze hakkelde even, maar kon uiteindelijk toch met een mooi dankwoord afsluiten. Inclusief een veelzeggende blik mét waterige oogjes. Niet de emotionele breakdown waar we stiekem op gehoopt hadden (nogmaals een shoutout naar Toine van Peperstraten), maar toch mooi en welgemeend. Ook kon ze letterlijk en figuurlijk steunen op haar collega Antoin Peeters, waardoor ze niet net als Dionne moederziel alleen in zo’n enorme studio tegen de tranen hoefde te vechten. Daar hadden ze bij de NOS toch iets beter over na kunnen denken…

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten