Merel Westrik troeft Dionne Stax af bij RTL-afscheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Merel Westrik afscheid RTL

Tranen, emotionele dankwoordjes, bloemen, een omhelzing – en tóch professioneel. ‘Wint’ ze het van Dionne?

Als twee vrouwelijke nieuwsgiganten kort na elkaar afscheid nemen van hun trouwe journaal-desk, ontkomen we natuurlijk niet aan een kleine vergelijking. Zowel Dionne Stax als Merel Westrik zeiden onlangs live vaarwel tegen hun werk als nieuwslezer. Na gisteren weten we het zeker: Merel ‘wint’ de afscheid-strijd!

Tranen

In tegenstelling tot Dionne, leek Merel niet echt een ingestudeerd verhaal te hebben. Bovendien was ze duidelijk niet op de hoogte van het precieze draaiboek rond die laatste minuut. Ze hakkelde even, maar kon uiteindelijk toch met een mooi dankwoord afsluiten. Inclusief een veelzeggende blik mét waterige oogjes. Niet de emotionele breakdown waar we stiekem op gehoopt hadden (nogmaals een shoutout naar Toine van Peperstraten), maar toch mooi en welgemeend. Ook kon ze letterlijk en figuurlijk steunen op haar collega Antoin Peeters, waardoor ze niet net als Dionne moederziel alleen in zo’n enorme studio tegen de tranen hoefde te vechten. Daar hadden ze bij de NOS toch iets beter over na kunnen denken…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.