Merel Ek vraagt tips aan Wilfred Genee voor ‘eerste keer’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek heeft al veel dingen in haar leven gedaan. Maar voor deze bijzondere eerste keer heeft ze toch wat tips nodig…

Merel Ek vraagt tips voor eerste promo aan Wilfred Genee

In de rubriek ‘In de Wandelgangen’ bespreekt Wilfred Genee samen met Merel Ek, Raymond Mens en Sam Hagens kort de uitzending die ze gemaakt hebben. Deze keer komt de naderende kerstpromo van het programma aan bod. Hierin zullen de drie ook een mooie rol van betekenis in gaan spelen. Om dit goed te doen heeft Wilfred nog wat tips voor ze. Wilfred heeft een hele belangrijke en zeer nuttige tip voor de drie, Namelijk “wees jezelf”. Een belangrijkere tip dan die bestaat er niet! Daarnaast is het een absoluut hoogtepunt voor ze om in de promo te spelen. Merel zegt zelfs “Dit is het einddoel van mijn carrière”. Raymond zegt ook “Na dit wordt het niet meer beter”. Het sarcasme druipt ervan af, maar stiekem lijken ze toch wel een beetje zin te hebben in de opnames!

Tijdens het fragment wordt het nummer ‘Driving home for christmas’ ingestart. Sam en Raymond zingen uit zichzelf braaf mee met het nummer. Merel heeft wat meer moeite om uit zichzelf mee te zingen. Ze vraagt meteen om een autotune over haar stem. Maar we hebben geluk! Aan het einde van het fragment mogen we Merel Ek haar gouden keeltje nog even aanhoren.

Vandaag Inside tafel ligt in een deuk door interview Mark Rutte

Mark Rutte is natuurlijk gestopt als politicus in ons land. Dat betekent niet dat het niet minder interessant is om een interview te doen met de oud-Minister president. De telegraaf zocht hem dan ook op voor een kort interview bij het stemlokaal. Mark werd een beetje overdonderd door deze vraag die de interviewster stelde. Ze vroeg “Als er straks wat meer tijd is voor vrije tijd, is er dan ook tijd voor eventuele liefde?”. In het filmpje is te zien hoe Mark Rutte dan ook overdonderd wordt door deze vraag. Hij reageert lachend met “Nouja zeg, had u voorstellen”. Hij werd een beetje ongemakkelijk van deze vraag. De Vandaag Inside tafel lag dan ook in een deuk met zijn allen.

Johan Derksen oppert nog de optie dat ze Mark Rutte gek moesten maken om zich in te schrijven op één van de boerinnen van Boer zoekt vrouw.

Opnames kerstpromo zorgt voor hilariteit

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred genee hebben de opnames van de SBS-kerstpromo achter de rug. Zij moesten met zijn drieën opgevouwen in een fiat 500 zitten voor de promo. René zegt dat hij bijna geen ruimte had en het moeilijk vond om gek te doen met zo weinig ruimte. Aan tafel kunnen ze er met zijn allen wel goed om lachen. René licht in het deuk als hij terug denkt aan het uitstappen uit de auto. De eerste vraag die hij kreeg was ” Vond je het leuk?” Hij schatert het uit van het lachen en zegt “Nee natuurlijk vond ik het niet leuk”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!