Merel Ek neemt flinke snuif achter de schermen bij Vandaag Inside (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek is samen met Wilfred Genee snuivend achter de schermen gespot na een aflevering van Vandaag Inside! Maar waar staken ze hun neus precies in?

Hebben Merel Ek en Wilfred Genee een feestje gebouwd in de studio van Vandaag Inside? De twee werden diep snuivend gefilmd vlak na de uitzending. Carrière voorbij, of valt het mee? Geen zorgen: Merel snuift namelijk slechts aan een open boek! Wilfred kijkt haar verbaasd aan en vraagt hoe dat ruikt. Merel zegt dat ze het heerlijk vindt en laat Wilfred ook even een flinke snuif geven aan het boek. Toch is het voor Merel niet het lekkerst ruikende boek ooit. Dit was namelijk een wat vunziger boek. Wil jij weten welk boek dit is en wil je zien hoe Merel en Wilfred hun neus inzetten achter de schermen bij Vandaag Inside? Bekijk de video dan hieronder!

Merel Ek: Niet gecanceld, wel op vakantie

Het lijkt erop dat de geruchten rondom een mogelijk gecancelde Merel toch niet waar zijn. Sommige mensen dachten dit, aangezien Merel een tijdje niet meer op televisie te zien was. Merel was gewoon even lekker op vakantie. Wilfred neemt het gelukkig op voor Merel en maakt nog eens goed duidelijk dat Merel echt niet gecanceld was. Merel heeft zelfs bewijs op haar Instagrampagina gezet door een heerlijke vakantiefoto te plaatsen. Bekijk deze foto hieronder!

Merel Ek vakantie

Meer zien van Merel Ek doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe verslaggeefster Merel Ek? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe brunette vooral veel leuke en interessante beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside. Ook deelt ze beelden van haar werk als politiek verslaggeefster. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven door vooral vakantiefoto’s te laten zien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...