Merel Ek in tranen na flauwe grap René van der Gijp in Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Veel van wat René van der Gijp bij Vandaag Inside zegt kun je met een korreltje zout nemen. Toch vatte Merel Ek deze opmerking van hem héél serieus op…

Merel Ek krijgt tranen in haar ogen door grap René van der Gijp

René van der Gijp staat er natuurlijk om bekend dat hij dingen niet te serieus neemt en veel met een knipoog doet. Dit was ook weer het geval in de recente uitzending van Vandaag Inside. Hier werd het speelschema van Ajax getoond. Als laatste wedstrijd in dit schema stond de wedstrijd tegen Olympique Marseille. René makte de grap dat Marselle onderaan stond, waarop Merel, die zich juist vaak afzijdig houdt tijdens voetbalgesprekken, serieus inging en hem corrigeerde. Ze zei snel ‘dit is niet de stand maar het programma.’ Na een paar seconden besefte ze de grap en barst ze in tranen van het lachen uit. Dit leidde weer tot hilariteit aan tafel, waarop René ook niet meer bijkomt van het lachen. Het hele fragment kan je hier terugkijken.

Merel Ek trots op SBS-collega’s Helene en Noa

Begin oktober 2023 was het welbekende gouden Televizier-ring gala. Hiervoor waren Helene Hendriks en Noa Vahle genomineerd waardoor Merel EK ook aanwezig was op het gala. Zij speelde natuurlijk een grote rol in De Oranje Zomer. Helene Hendriks won de prijs voor beste presentator en Noa Vahle ging naar huis met de prijs voor talent van het jaar. Op instagram laat Merel haar waardering voor haar collega’s zien door een post te doen over de winnaars. Ze geeft erbij aan dat ze het een geweldige avond vond en dat de twee terecht de prijs in ontvangst genomen hebben. Mooi om te zien!

René van der Gijp komt niet bij na Studio voetbal-fragment

Johan Derksen doet in Vandaag Inside een suggestie voor de presentatie van de oudejaarsconference. Hij vindt oud-voetballer Pierre van Hooijdonk daar een uitstekende keuze voor. René van der Gijp is het hier helemaal mee eens! Dit baseren zij op een fragment van een dag eerder tijdens NOS Studio Voetbal. Hier overhandigde Van Hooijdonk een rode lantaarn aan Rafael van der Vaart nadat Ajax afzakte naar de laatste plaats in de Eredivisie. Dit moment leid tot veel hilariteit aan de Vandaag Inside tafel. René gaf tijdens Vandaag Inside aan dat hij van de bank afgleed van het lachen toen hij het cadeau-momentje live zag gebeuren.

Studio voetbal deed voor het eerst een aflevering met publiek. Johan vroeg zich tijdens de uitzending van studio voetbal al af wat er met het publiek aan de hand was. Ze maakte namelijk weinig tot geen geluid en zaten allemaal heel stil in de studio. Dit moment pakt Wilfred Genee dan ook aan om het publiek in de studio even van zich te laten horen. Hij vraagt even aan het publiek of ze er zin in hebben waarop hij publiek enthousiast reageert met applaus en luid gejuich. Johan waarschuwt het publiek op het eind nog wel even, “als ze niet juichen dan komen ze nooit meer binnen”, zegt hij met een knipoog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!