Merel Ek gruwelt van uitspraken Johan Derksen tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek en Johan Derksen zitten vaker niet op één lijn, maar nu heeft de blonde verslaggeefster wel héél veel last van de meningen van Johan. Als dat maar goed gaat bij Vandaag Inside…

Merel Ek wordt vaak bij Vandaag Inside uitgenodigd om commentaar te geven op politiek gebied. Nu kon ze ook haar ervaring als vrouw in de strijd gooien. Terwijl Johan Derksen z’n uiterste best deed om zijn ongezouten mening te geven zonder daarbij ook meteen gecanceld te worden, kon de blondine hem toch een aantal keer betrappen op wat zij zag als klinkklare onzin. Het levert altijd leuke tv op, de kijker smult vaak van dit ruziënde duo. Ook nu kwamen de twee in een verhitte discussie terecht. Nadat Wilfred Genee het onderwerp “menstruatieverlof” naar voren bracht kon Johan Derksen niet anders dan vertellen waarom zoiets in Nederland niet nodig was. Merel is het gelijk oneens en zet de aanval in. Wederom komen ze er samen niet uit. Blijven de twee ondanks alles on speaking terms?

Merel Ek meteen zat van Johan Derksen in VI

Ze kijkt niet makkelijk wanneer Johan Derksen zijn mond opentrekt en zijn mening geeft over het speciale verlof. In Spanje lijkt het vrijwel zeker dat het verlof er komt, maar zoiets in Nederland? Johan vindt: ziek is ziek. Niks meer en niks minder. Merel laat Johan niet ontsnappen. Merel trekt allerlei pijnlijke blikken en kan niet wachten om Johan er is flink van langs te geven. Al kijkt ze wel een beetje moeilijk om zich heen. Eenmaal over de moeheid deelt ze vrijwel direct haar persoonlijke ervaringen met de cyclus en je merkt dat Johan hier geen weerwoord voor heeft. Logisch natuurlijk, want bij hem ontbreekt ook een b********r. Maar Johan heeft wel drie huwelijken achter de rug waar hij zijn informatie vandaan haalt. Dat vindt hij méér dan genoeg.

Chagrijn Merel Ek trekt kijkers bij Vandaag Inside

Merel heeft altijd een goede reden om aan te schuiven bij de bar in VI. Ze krijgt waarschijnlijk gratis drank en ook een rol als tegenspeelster van Johan. Telkens wanneer de politiek besproken wordt aan tafel in het programma, zelfs al is het de Spaanse, wordt ze bij de discussie betrokken. De programmamakers weten maar al te goed dat haar opmerkingen menig kijker vastklampen aan de buis. In de uitzending maakt ze weer, als vanouds, keiharde statements over het onderwerp richting Johan en de andere heren. Het moet en zal volgens Merel “bespreekbaar worden”, dat verlof. Volgens haar is Den Haag er nog niet zo mee bezig trouwens. Waarna Johan vertelt dat Mark Rutte eerst maar eens “uitgelegd moet worden wat m*********n is”.

merel ek vi discussie

Johan Derksen niet helemaal oneens met Merel Ek

Johan vindt, net als Merel, dat je bij te veel last van krampen maar thuis moet blijven. Hij erkent dat de cyclus voor veel vrouwen niet de makkelijkste periode is en kan zich goed voorstellen dat je dan enkele dagen thuis wil blijven. Maar Merel wil meer. “je kan er niks aan doen dat je een b********r hebt”, zegt ze stellig.

Merel weet alles over de cyclus

Ze weet maar al te goed hoe dat voelt, de niet al te vrolijke politiek verslaggeefster. Johan schiet in het gebied van pijnlijke baarmoeders toch echt te kort in ervaringen. Hij haalt zijn kennis van vriendinnen en eerdere huwelijken en kan zich vooral chagrijnige vrouwen herinneren. Die volgens hem maar beter “thuis konden blijven”. Deze discussie loopt wederom goed af gelukkig en Merel gaat bij de volgende gewoon weer aanschuiven in VI. Nu maar hopen dat er niet weer een stop van het programma komt. Eentje was al erg genoeg, zo ook voor Merel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.