Merel Ek deelt haar meest intieme foto met vertrekkende Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek weet met haar nieuwste foto heel Den Haag in rep en roer te krijgen. Want zij brengt als een van de eerste het nieuws van Mark Rutte.

De knappe Merel Ek weet schokkende onthulling te doen

Merel Ek was er als de kippen bij toen ze het nieuws hoorde dat Mark Rutte zijn vertrek aan zou kondigen. De belangrijkste man in Nederland voor vele jaren zou eindelijk vertrekken. Merel moest daar natuurlijk bij zijn om de concurrentie voor te zijn. En dus stond de knappe verslaggeefster helemaal vooraan toen het interview met de bijna voormalig premier van Nederland begon. Merel Ek werd bijna verdrongen door alle mensen om haar heen, maar vocht moedig een weg naar voren om de eerste te zijn die Mark Rutte voor haar camera zou krijgen.

Lees ook: Video: Merel Ek beleeft verklapt haar grootste climax tijdens Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merel Ek (@merelek)

Bijzonder moment voor Merel Ek, en natuurlijk voor Nederland

Dat Merel Ek een van de eerste verslaggeefsters mocht zijn die verslag uit kon brengen van het vertrekken van Mark Rutte als minister-president, dat is natuurlijk wel heel erg bijzonder. Dat vergeet je ook nooit meer. Merel staat ook vereeuwigt op de foto die voor altijd bekend zal staan als de foto die het vertrek van de premier aankondigt. Merel Ek heeft zich daarmee wel voor eens en voor altijd bewezen in de wereld van de journalistieke verslaggeving. Het nieuws van Mark Rutte die opstapt als premier was voor zowel haar als de rest van Nederland natuurlijk wel een flinke verrassing. Het land mag straks opnieuw in een relatief korte tijd verkiezingen houden, maar dan kan je niet meer stemmen op Mark Rutte. Die heeft namelijk besloten er helemaal mee te stoppen.

Wat gaat Mark Rutte hierna doen?

Het is nog onbekend wat de premier hierna gaat doen. Misschien dat een baan in Brussel toch wel interessant klinkt op dit punt. Hij heeft inmiddels genoeg connecties om daar iets te kunnen. Aan de andere kant kan hij er ook voor kiezen om het eens wat rustiger aan te doen en misschien eindelijk eens te gaan settelen, nu hij niet meer zoveel verantwoordelijkheid heeft. Wat hij ook gaat doen, hij zal ongetwijfeld nog wel een kort linkje naar de politiek houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vandaag Inside (@vandaaginside)

Schuift Mark Rutte aan bij Merel Ek aan de tafel van Vandaag Inside

Een andere optie is natuurlijk dat Mark in zijn nieuwe vrije tijd eens wat meer gaat aanschuiven bij praat programma’s als Vandaag InsideDaar had hij het de vorige keer prima naar zijn zin. En nu hij straks niet meer de baas van Nederland is, mag hij misschien iets meer van zichzelf laten zien in het programma. Al zal hij de eerstvolgende keer dat hij aanschuift wel een of twee opmerkingen van Johan naar zijn hoofd krijgen over dat het goed is dat Mark naar hem heeft geluisterd en is opgestapt. Maar de pesterijtjes zijn het waard als je de hele avond met Merel Ek aan een tafel mag zitten. Zeker als single voormalig minister-president.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?