Merel Ek deelt haar meest foto met vertrekkende Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek weet met haar nieuwste foto heel Den Haag in rep en roer te krijgen. Want zij brengt als een van de eerste het nieuws van Mark Rutte.

De knappe Merel Ek weet schokkende onthulling te doen

Merel Ek was er als de kippen bij toen ze het nieuws hoorde dat Mark Rutte zijn vertrek aan zou kondigen. De belangrijkste man in Nederland voor vele jaren zou eindelijk vertrekken. Merel moest daar natuurlijk bij zijn om de concurrentie voor te zijn. En dus stond de knappe verslaggeefster helemaal vooraan toen het interview met de bijna voormalig premier van Nederland begon. Merel Ek werd bijna verdrongen door alle mensen om haar heen, maar vocht moedig een weg naar voren om de eerste te zijn die Mark Rutte voor haar camera zou krijgen.

Lees ook: Video: Merel Ek beleeft verklapt haar grootste climax tijdens Vandaag Inside
Bijzonder moment voor Merel Ek, en natuurlijk voor Nederland

Dat Merel Ek een van de eerste verslaggeefsters mocht zijn die verslag uit kon brengen van het vertrekken van Mark Rutte als minister-president, dat is natuurlijk wel heel erg bijzonder. Dat vergeet je ook nooit meer. Merel staat ook vereeuwigt op de foto die voor altijd bekend zal staan als de foto die het vertrek van de premier aankondigt. Merel Ek heeft zich daarmee wel voor eens en voor altijd bewezen in de wereld van de journalistieke verslaggeving. Het nieuws van Mark Rutte die opstapt als premier was voor zowel haar als de rest van Nederland natuurlijk wel een flinke verrassing. Het land mag straks opnieuw in een relatief korte tijd verkiezingen houden, maar dan kan je niet meer stemmen op Mark Rutte. Die heeft namelijk besloten er helemaal mee te stoppen.

Wat gaat Mark Rutte hierna doen?

Het is nog onbekend wat de premier hierna gaat doen. Misschien dat een baan in Brussel toch wel interessant klinkt op dit punt. Hij heeft inmiddels genoeg connecties om daar iets te kunnen. Aan de andere kant kan hij er ook voor kiezen om het eens wat rustiger aan te doen en misschien eindelijk eens te gaan settelen, nu hij niet meer zoveel verantwoordelijkheid heeft. Wat hij ook gaat doen, hij zal ongetwijfeld nog wel een kort linkje naar de politiek houden.
Schuift Mark Rutte aan bij Merel Ek aan de tafel van Vandaag Inside

Een andere optie is natuurlijk dat Mark in zijn nieuwe vrije tijd eens wat meer gaat aanschuiven bij praat programma’s als Vandaag Inside. Daar had hij het de vorige keer prima naar zijn zin. En nu hij straks niet meer de baas van Nederland is, mag hij misschien iets meer van zichzelf laten zien in het programma. Al zal hij de eerstvolgende keer dat hij aanschuift wel een of twee opmerkingen van Johan naar zijn hoofd krijgen over dat het goed is dat Mark naar hem heeft geluisterd en is opgestapt. Maar de pesterijtjes zijn het waard als je de hele avond met Merel Ek aan een tafel mag zitten. Zeker als single voormalig minister-president.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!