Home Nieuws Memphis Depay werkte zomer lang aan deze song

Memphis Depay werkte zomer lang aan deze song

Memphis Depay nieuwe clip Fall Back

De zomers zijn kort als je een profvoetballer bent. (Inter)nationale competities duren steeds langer, om over interlandvoetbal nog maar te zwijgen. Het is dus niet gek dat in die paar voetballoze weekjes alle luxe en warme oorden volstromen met Europese profvoetballers en hun WAGs. Even lekker helemaal niks tot de trainingen weer beginnen!

Toch waren er een paar die ‘gewoon’ in Rotterdam bleven dit jaar. Niet voor de zon of de rust, maar voor de muziek! Memphis Depay en een aantal bekende voetbalmaten, waaronder Steven Bergwijn, Tonny Vilhena, Justin Kluivert en Ronnie Flex, namen een clip op die qua schaal niet onderdoet voor Amerikaanse muziekproducties. Kost veel tijd en geld, maar dan heb je ook wat!

Memphis denkt groot

We hebben vaak gelachen om Memphis, maar hij weet wel van aanpakken. Privéjet, dikke auto’s, dure sieraden, beroemde vrienden – de clip bij het nummer ‘Fall Back’ voldoet aan alle eisen. We vrezen dat de muziek niet in ieder z’n straatje ligt, maar als je kijkt naar de bagger die de gemiddelde rap- of hiphopartiest uit Nederland produceert is ‘Fall Back’ helemaal zo slecht nog niet. Toch zouden we in zijn plaats ons geld aan andere dingen besteden. Maar wanneer heeft Memphis voor het laatst naar simpele adviezen geluisterd?

Die ingestudeerde bewegingen na zijn goals – met de vingers in de oren – zien er stom uit, maar het zijn geen lege gebaartjes. Als de voormalig PSV’er iets wil, doet hij het gewoon. Wat dat betreft schuilt er misschien toch nog een rolmodel in Memphis…

Mobiele versie afsluiten