Memphis Depay viert stiekem feest met de vijand tijdens Europees Kampioenschap (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft stiekem feest gevierd met een speler van de tegenstander aankomende wedstrijd tijdens het EK voetbal. Vind jij dit kunnen?

Onze Nederlandse spits Memphis Depay wordt weer een beetje onder vuur genomen tijdens het EK Voetbal. Nadat hij eerst veel in het nieuws voorbij kwam door zijn witte haarband is het nu iets anders. Op Instagram heeft hij in zijn verhaal een foto geplaatst met een speler van de volgende tegenstander op het EK. Deze speler is David Alaba, de topspeler van Oostenrijk, die helaas geblesseerd is en dus niet meedoet aan het toernooi. De twee zijn al erg lang goede vrienden en aangezien ze niet echt feest kunnen vieren daar, doen ze het maar online. Memphis feliciteert hem in zijn verhaal en hoopt dat het nog lang goed zal gaan met hem.

Bekijk de foto die Memphis heeft geplaatst hieronder!

Memphis feliciteert Alaba

Hoe gaat het verder met Memphis Depay?

In het begin van 2024 pakte Memphis de draad weer op na een vervelende blessure. Vanaf de bank scoorde hij zijn goaltjes als hij inviel. Maar na 2/3 maandjes weer volop meegedaan te hebben en bij het Nederlands Elftal 2 wedstrijden mee te doen, ging het helaas wéér fout. De voetballer kreeg opnieuw een spierblessure en speelde sinds eind Maart geen wedstrijden meer. Toch was dit gelukkig minder dan men dacht en was hij op tijd fit voor het EK. In de laatste oefenwedstrijden voor het toernooi ging het best goed, maar in de eerste 2 EK wedstrijden ging het toch wat minder. Hopelijk gaat dit de volgende dus toch wat beter.

Wil je meer zien van Memphis Depay?

Wil je nou precies zien wat Memphis Depay allemaal doet in zijn leven? Neem dan even een kijkje op zijn Instagrampagina! Hij plaatst hier actiefoto’s van zijn wedstrijden, maar ook kiekjes uit het privéleven en zakelijke foto’s. Zeker even een momentje waard om het te checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!