Memphis Depay kijkt toe terwijl Oranje-teamgenoten elkaar afmaken op rustdag (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft er geen zin meer in dus kijkt maar even toe, terwijl Oranje-teamgenoten elkaar afmaken op hun rustdag!

Voetballer Memphis Depay zag het even niet meer zitten en wilde rusten, dus wilde even op een afstandje zijn van de rest. Na de verloren wedstrijd tegen Oostenrijk was iedereen flink chagrijnig. Toch probeerde een paar spelers er nog het beste van te maken, dus gingen ze elkaar afmaken. In wat dan, vraag je je misschien af. In schaken! Zirkzee en Verbrugge waren tegen elkaar aan het spelen, terwijl Flekken zich stond te bemoeien met de twee. Memphis zit aan de andere kant van de tafel toe te kijken en maakt er even een fotootje van. Bekijk deze foto hieronder!

Depay bekijkt oranje schaken

Het gaat weer een stuk beter met Memphis Depay

In het begin van 2024 pakte Memphis de draad weer op na een vervelende blessure. Vanaf de bank scoorde hij af en toe wel wat goaltjes. Maar na 3 maandjes weer meegedaan te hebben, ging het helaas wéér fout. De voetballer kreeg opnieuw een spierblessure en speelde sinds eind Maart geen wedstrijden meer. Toch was hij op tijd fit voor het EK voetbal. Hij begon er wel weer lekker in te komen voor het EK door de oefenwedstrijden tegen Canada en IJsland.

Nu in het EK ging het de eerste 2 wedstrijden wat minder voor Memphis, waarin hij niet echt geluk had bij de afronding. In de 3e wedstrijd tegen Oostenrijk die helaas werd verloren met 2-3, kwam hij toch wel tot scoren. Dit is wel lekker voor hem persoonlijk. Nu we door zijn en tegen Roemenië moeten, hoopt iedereen dat Memphis deze lijn doortrekt en belangrijk kan zijn voor Nederland!

Wil je meer zien van Memphis Depay?

Wil je nou precies zien wat Memphis Depay allemaal doet in zijn leven? Neem dan even een kijkje op zijn Instagrampagina! Hij plaatst hier actiefoto’s van zijn wedstrijden, maar ook kiekjes uit het privéleven en zakelijke foto’s. Zeker even een momentje waard om het te checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!