Memphis Depay blijft voetbalfans provoceren met wéér steunbetuiging voor criminele collega-voetballer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft wederom een crimineel geholpen. Sommige fans zijn helemaal klaar met hem, anderen dragen hem op handen en voeten.

Memphis Depay heeft weer een van zijn criminele vriendjes geholpen. Dit keer gaat het om Dani Alves. Hij zou naar verluidt de borgsom van maar liefst 1 miljoen euro hebben betaald. Memphis krijgt veel kritiek van zijn Nederlandse ‘fans’. Hij komt namelijk altijd op voor zijn criminele voetbalvrienden. Zo toonde hij eerder ook al zijn steunbetuiging voor Quincy Promes en Benjamin Mendy. Anderen kunnen Memphis wel op handen en voeten dragen. In de reacties onder zijn Instagram berichten wordt hij bedankt voor het betalen van de borgsom van zijn vriend Dani Alves. Dit is nu dus al de derde keer dat hij opkomt voor een van zijn voetbalvrienden. Is het nog toeval dat juist al zijn voetbalvrienden een crimineel luchtje hebben?

Memphis Depay

Memphis wordt massaal bedankt voor bevrijden Dani Alves

Op Instagram wordt Memphis Depay massaal bedankt door alle fans van Dani Alves. Hij zou naar verluidt namelijk de volledige borgsom hebben betaald, waardoor Dani Alves is vrijgekomen. De fans van Dani Alves schrijven het volgende onder de Instagram berichten van Depay: ”Thankyou for Dani Alves brother”, ”Huge respect for Dani Alves matter”, ”Respect for Memphis!”.  Ook krijgt hij wat negatieve reacties binnen. Zo vinden veel van zijn fans het niet kunnen dat hij iemand die schuldig is bevonden, zomaar ‘uit de gevangenis haalt’. Hij zou gewoon zijn straf uit moeten zitten. Zo wordt er geschreven dat ze eerst echt fan waren van Depay, maar dat ze hem na deze actie een echte teleurstelling vinden.

Meer zien van Memphis Depay doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Memphis Depay? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina. Hier kun je onder andere lezen wat de fans over hem schrijven over zijn steunbetuigingen aan zijn criminele voetbalvrienden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!