Memphis Depay blijft voetbalfans provoceren met wéér steunbetuiging voor criminele collega-voetballer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Memphis Depay heeft wederom een crimineel geholpen. Sommige fans zijn helemaal klaar met hem, anderen dragen hem op handen en voeten.

Memphis Depay heeft weer een van zijn criminele vriendjes geholpen. Dit keer gaat het om Dani Alves. Hij zou naar verluidt de borgsom van maar liefst 1 miljoen euro hebben betaald. Memphis krijgt veel kritiek van zijn Nederlandse ‘fans’. Hij komt namelijk altijd op voor zijn criminele voetbalvrienden. Zo toonde hij eerder ook al zijn steunbetuiging voor Quincy Promes en Benjamin Mendy. Anderen kunnen Memphis wel op handen en voeten dragen. In de reacties onder zijn Instagram berichten wordt hij bedankt voor het betalen van de borgsom van zijn vriend Dani Alves. Dit is nu dus al de derde keer dat hij opkomt voor een van zijn voetbalvrienden. Is het nog toeval dat juist al zijn voetbalvrienden een crimineel luchtje hebben?

Memphis Depay

Memphis wordt massaal bedankt voor bevrijden Dani Alves

Op Instagram wordt Memphis Depay massaal bedankt door alle fans van Dani Alves. Hij zou naar verluidt namelijk de volledige borgsom hebben betaald, waardoor Dani Alves is vrijgekomen. De fans van Dani Alves schrijven het volgende onder de Instagram berichten van Depay: ”Thankyou for Dani Alves brother”, ”Huge respect for Dani Alves matter”, ”Respect for Memphis!”.  Ook krijgt hij wat negatieve reacties binnen. Zo vinden veel van zijn fans het niet kunnen dat hij iemand die schuldig is bevonden, zomaar ‘uit de gevangenis haalt’. Hij zou gewoon zijn straf uit moeten zitten. Zo wordt er geschreven dat ze eerst echt fan waren van Depay, maar dat ze hem na deze actie een echte teleurstelling vinden.

Meer zien van Memphis Depay doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van Memphis Depay? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina. Hier kun je onder andere lezen wat de fans over hem schrijven over zijn steunbetuigingen aan zijn criminele voetbalvrienden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...