Meghan Markle ontvlucht schoonfamilie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
meghan markle ontvlucht schoonfamilie

Het koninklijk sprookje rondom de Duchess of Sussex lijkt langzaam te veranderen in een gebroeders Grimm verhaal. Tijdens een emotioneel interview voor de ITV documentaire ‘Harry and Meghan; an African Journey’ vertelt ze dat de druk en constante spotlight van de media haar te veel word.

Vanwaar al die tranen?

“Elke vrouw, vooral als ze zwanger is, zal zich kwetsbaar voelen. Dus met mijn leven onder een vergrootglas was dat een echte uitdaging. En als je dan een pasgeboren baby hebt, dan is dat veel druk.” zei ze in een recent interview.

Dat Meghan Markle al langere tijd klaar is met de Britse media was wel duidelijk nadat ze afgelopen tijd verschillende kranten heeft aangeklaagd met haar man. Het koppel beschuldigt de pers er voornamelijk van leugens over hun te verspreiden. Gelukkig kent Meghan alle vaktaal al vanwege haar rol in Suits.

Even een pauze

Na afloop van de rechtzaak, medio eind November, last het koppel een pauze in van hun royal duties en trekken ze zich voor minstens 6 weken terug uit de publiciteit om meer tijd te hebben voor hun gezin. Of Meghan daar alleen de media mee wil ontvluchten is maar de vraag. Zou het bijvoorbeeld kunnen dat ze ook haar kersverse schoonfamilie wil ontlopen?

Het gaat al langere tijd achter de schermen niet goed tussen de leden van de koninklijke familie. Zo waren meerdere leden van de familie volgens insiders destijds niet blij met de verloving van Harry aan Meghan. En met haar recente opmerkingen kan je afvragen of de koninklijke familie zich überhaupt bekommert om Meghan. “Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat. Maar achter de schermen is het wel de realiteit waar ik doorheen ga” meld ze namelijk.

Familieruzie?

Dit laat maar weer zien dat Royals als prins Charles of het dynamische duo William en Kate Middleton zich niet echt zorgen maken om anderen. Verder zei Harry deze week dat het niet goed botert tussen hem en zijn broer. Er komt veel druk kijken bij deze positie en deze familie en dus gebeuren er vanzelfsprekend dingen volgens Harry. De twee prinsen zien elkaar tegenwoordig weinig en lijken elk hun eigen weg in te slaan.

Het zou dus zomaar kunnen dat Meghan en man Harry niet alleen een break nemen van de media en pers, maar ook weg rennen voor de neerbuigende ogen van hun eigen familie. Er is ook goed nieuws voor het koppel; Sinds deze week staat er een hartstikke leuke boerderij vrij in Ruinerwold die uitermate geschikt is om langere tijd een gezin onder te brengen.

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!