Maxime Meiland omhelst kwaadaardig beest op prachtige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is een enorme dierenvriend. Dat blijkt wel uit de foto die ze deelt op haar Instagram. Al kijkt het beestje niet zo blij.

Het gebeurt regelmatig dat Maxime Meiland mooie foto’s van zichzelf plaatst op haar social media. En wat ze ook aan heeft of wat ze ook doet, Maxime weet er altijd beeldschoon uit te zien op die foto’s. Maar dat talent slaat blijkbaar niet over op haar huisdieren. Die staan heerlijk chagrijnig op de foto als ze dat willen. Jut, de kat van Maxime, kijkt een partij chagrijnig op de foto. Je zou er bijna bang van worden. Dat Maxime dit duivelse beest nog durft te omhelzen valt alleen maar te omschrijven als extreem dapper. Maxime is een echte dierenvriend en knuffelt graag met haar boze, harige vriendje.

Lees ook: Foto: Maxime Meiland geeft showtje weg in kleedkamer
Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland

Behalve haar nukkige kat, valt er meteen nog iets op aan de foto van Maxime. Ze kijkt namelijk enorm zwoel en innig richting de camera. En daardoor vallen haar prachtige ogen meteen eens tuk meer op. Maxime heeft de meest zwoele ogen van Nederland. Deze twee blauwe pareltjes schitteren op elke foto. Het lijkt bijna alsof ze licht geven. Je moet oppassen als je naar Maxime kijkt, dat je niet verdwaalt in haar prachtige ogen. Met slechts één blik weet Maxime iedere man te betoveren. Als je te lang naar Maxime kijkt, dan loop je het risico om tot over je oren verliefd te worden. Hoe kan je nou niet weg zijn van die lieve blik van Maxime. Je kan simpelweg niet om de prachtige blondine heen. Tenminste, als je een mens bent dan. Haar kat wil niet anders dan zo snel mogelijk weg komen van het foto moment. Maar Maxime staat dat niet toe. Die wil nog even knuffelen. Veel medelijden kan je niet hebben met het beestje, aangezien iedere man in Nederland graag met hem van plaats zou ruilen.

Maxime deelt haar meest verleidelijke foto aller tijden

Met de bovenstaande foto bewijst Maxime dat ze de meest verleidelijke vrouw van Nederland is. Met haar vuurrode lippen, en extreem blik, weet Maxime je helemaal in te pakken. Maxime heeft er nog nooit zo goed uit gezien als in deze foto. Haar outfit weet haar perfect te accentueren. Ze ziet er dan ook prachtig uit. Haar haar en make-up zijn ook extreem goed gelukt. Alles is er aan gedaan om ervoor te zorgen dat Maxime de mooiste vrouw van Nederland is. En dat is duidelijk geslaagd. Maxime steekt op deze foto met kop en schouders boven alle andere vrouwen uit als het om schoonheid gaat. Het is dat deze look vrij veel tijd kost om goed te krijgen, maar eigenlijk zou je Maxime elke dag zo willen zien. Daar wordt je toch wel een stuk gelukkiger van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!