Maxime Meiland heeft veel kilo’s make-up nodig voor geslaagde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland heeft een bijzondere fotoshoot achter de rug. maar of je nog kan spreken van ‘Maxime Meiland’ op deze foto’s is maar de vraag. 

Maxime gooit het een keer helemaal over een andere boeg met haar foto’s. Normaal houdt ze haar Instagram kiekjes toch iets neutraler. Of ja, echt neutraal ook weer niet, maar ze heeft in ieder geval geen uren aan visagie achter de rug. Maar voor deze foto laat Maxime dat graag toe. Het eindresultaat is natuurlijk beeldschoon. Misschien is het wel de beste foto van Maxime tot nu toe, maar ziet het er nog wel echt uit als Maxime? Dat is de vraag die veel van haar volgers haar nu stellen.

Lees ook: Maxime Meiland is zichzelf niet op ongebruikelijke foto

Maxime meet zichzelf iconische looks aan voor foto

Het is even wennen, want op deze manier heb je Maxime Meiland natuurlijk nooit eerder mogen aanschouwen. Maar dat went gelukkig sneller dan je denkt. En als je eenmaal van de eerste schrik bent bijgekomen, dan kan je pas echt waarderen hoeveel moeite Maxime in haar look gestoken heeft. Of ja, het team achter Maxime natuurlijk. Want voor de bijzondere shoot heeft Maxime een heel team aan professionals naar haar laten kijken. Van haar make-up tot haar haren, van haar kleding tot haar accessoires, alles is zorgvuldig uitgekozen om bij de uitgekozen look te passen. En dat geeft natuurlijk een bijzonder knap resultaat.
Maxime ziet er natuurlijk altijd al bijzonder knap uit

Het is onderhand wel een beetje een feit dat Maxime extreem verleidelijk is. Elke foto die je van de blondine maakt is daarom automatisch een grandioos succes. Dat blijkt wel als je Maxime haar Instagram tot je neemt. Daar staan eigenlijk alleen maar goede foto’s van de invloedrijke blondine.

Maxime Meiland wordt steeds beter in mooie foto’s nemen

Sinds haar tijd in Chateau Meiland is er ook veel veranderd voor maxime. Ze heeft een eigen kledinglijn geprobeerd op te zetten, is nog een keer moeder geworden en heeft haar modellencarrière flink uitgebreid. Zo is ze steeds vaker te zien op mooie foto’s. En hoe vaker Maxime zich bezighoudt met het maken van goede plaatjes, des te beter ze daarin wordt. het kost Maxime dan ook weinig moeite meer om de meest verleidelijke houdingen aan te nemen voor de camera. En dat is natuurlijk geweldig.
Maxime grijpt met foto terug naar haar heldinnen

Door middel van haar laatste paar foto’s eert Maxime invloedrijke en iconische vrouwen uit het verleden. Het zijn  vrouwen die Maxime zelf ook inspirerend en belangrijk vindt. En om dan nu letterlijk in hun schoenen te mogen staan is natuurlijk een hele eer. Maxime lijkt zich er goed onder te redden. En de foto’s die ze maakt zijn absoluut adembenemend. Maxime mag dus veel vaker dit soort klussen doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?