Máxima opgepast: Anita Meyer maakt Koning Willem-Alexander helemaal gek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Koning Willem-Alexander zit nog steeds met zijn hoofd in de wolken na een optreden van Anita Meyer. Máxima moet jaloers toekijken…

Koning Willem-Alexander, vroeger nog gewoon Koning Pils’ mag dan een dagje ouder worden, maar bepaalde vrouwen brengen hem nog steeds in vervoering. Bijzonder, want hij is al een tijdje samen met zijn koningin en koningin van Nederland: Máxima. Die moet misschien wel oppassen want er is ook nog zangeres Anita Meyer. Niet van koninklijk bloed, maar wel een royale stem. Anita sloot bevrijdingsdag af met haar beroemde hit Why Tell Me Why, en Willem-Alexander kon niet stoppen met bewegen! Het bracht de koning helemaal terug naar vroeger. Toen het leven nog draaide om bier, stappen, vrouwen en af en toe studeren. Dit in plaats van het toch wel iets saaiere koninklijke leven waar het vooral gaat om diplomatiek en die ene vrouw in zijn leven. Toch lijkt het erop dat die vrouw zojuist concurrentie heeft gekregen van Anita Meyer!

Stroeve Willem-Alexander komt helemaal los

Koning Willem-Alexander, toch ook alweer 55 jaar oud, staat niet heel erg bekend om losse voeten op de dansvloer. Meestal toont hij zich officieel in pak en wat stijfjes. Toch als de klassieke hits eenmaal worden gedraaid kan de koning het niet laten om helemaal op de gaan in de feestelijke sferen. Bevrijdingsdag is ook weer mogelijk na twee jaar stilte op 5 mei. Nu er eindelijk weer gefeest mag worden is de Koning een gast die natuurlijk niet meer ontbreken op zo’n feest. En als je er dan toch bent, dan kun je jezelf even helemaal laten gaan op zo’n dag. Zelfs voor een officieel persoon als de Koning is dat toegestaan.

Koningin Maxima krijgt concurrentie

Of Koningin Maxima, die al sinds 2002 aan de zijde van de Koning is te vinden en moeder is van zijn drie kinderen, hiermee blij is? Graag ziet ze dat de koning feest viert en gezellig doet. Maar als Anita Meyer even alle aandacht krijgt van Willem Alexander en Maxima helemaal niet? Dan kan ze natuurlijk niet anders dan een beetje jaloers zijn. Dit verbergt de koningin knap door zelf ook maar helemaal los te gaan op de hit van Anita en te blijven lachen. Als koning kan je ook niet zomaar vreemd gaan. Vooral niet na zovele jaren een succesvol huwelijk te hebben gehad. Vol vertrouwen en vol energie blijft ze naast haar Willem staan. En hij blijft trouw aan haar

Koninklijk sfeertje

De koning en koningin waren dus beide in een goede feeststemming op 5 mei. Traditiegetrouw waren ze en dagje eerder een stuk serieuzer op beeld. Toen, op 4 mei, hebben zowel Koning Willem-Alexander en koningin Máxima samen een krans gelegd voor de slachtoffers van de Tweede wereldoorlog namens de Nederlandse bevolking. Een dagje serieuze zaken met krans bij het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam zijn ze beiden nog gewend. Allerlei andere tradities, waarbij beide royalties hun pokerface moesten vasthouden gingen ook tijdens de pandemie gewoon door. Maar bevrijdingsdag is een feest dat nu pas weer goed gevierd kon worden. De koning pakt zijn kans.

Dagje stappen als vanouds

Vroeger was het ook voor de jonge prins nog erg normaal om elk feest te pakken dat hij kon. Vele nachten heeft hij in het studentenleven en nachtleven doorgebracht om zijn “netwerk te vergroten” en te genieten van een royale hoeveelheid pils. Zo royaal zelfs dat hij eerst nog een tijdje met de titel Prins Pils heeft rondgelopen. Wederom heeft hij tijdens Bevrijdingsdag weet bewezen die titel ook nog niet te zijn vergeten. En de hit van Anita Meyer uit die tijd ook niet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!