Max Verstappen moet zich zorgen gaan maken na cryptische foto van Kelly Piquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen besteed al zijn tijd aan de Formule 1. Zijn bloedmooie vriendin Kelly Piquet ziet dat waarschijnlijk toch graag een beetje anders. 

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van coureur Max Verstappen, zit natuurlijk niet stil terwijl Max zijn voorbereidingen doet en zijn races rijdt. Zij is absoluut niet het type dat thuis op de bank gaat zitten wachten totdat Max een keertje thuiskomt van het parcours. Dus blijft Kelly lekker bezig, onder andere door veel fotoshoots aan te nemen. Daar komen altijd mooie plaatjes uit, alleen een van de laatste foto’s die Kelly op haar Instagram deelt is misschien een klein beetje zorgelijk. Zou Max dan toch wat meer aandacht aan haar moeten besteden?

Lees ook: Foto: Max Verstappen heeft mooi uitzicht op vriendin Kelly Piquet in Miami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Kelly Piquet is op dromerige foto in gedachte verzonken

Op een van de laatste foto’s die Kelly Piquet plaatst, kijkt ze dromerig voor zich uit. Ze is helemaal in gedachte verzonken. De tekst “Thinking about” is er door het prachtige model bijgezet. Maar waar denkt Kelly dan zoal aan? Haat volgers maken de zin graag af. Denkt ze misschien aan de race van Max of aan al die mooie vakantiebestemmingen waar ze met zijn tweeën heen gaan. Of misschien is ze met haar gedachte wel heel ergens anders. Of bij iemand anders. Eind vorig jaar gingen er al geruchten rond dat Kelly vreemd zou gaan op Max. Misschien waren die meer gegrond dan verwacht.

Relatie Max en Kelly vertoont scheurtjes

Max en Kelly hebben al zo’n twee jaar een relatie. Maar toch zijn de eerste scheurtjes in hun relatie al zichtbaar aan het worden. Eind vorig jaar ging er het gerucht rond dat Kelly op haar verjaardag toch niet zo heel erg trouw was gebleven. Sindsdien zie je de knappe coureursvriendin steeds minder naast de baan staan. Natuurlijk heeft Kelly het ook gewoon heel erg druk met haar modellen carrière, maar opvallend is het wel. Ook Max lijkt de laatste tijd steeds minder met zijn hoofd erbij te zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Hoe lang blijven Kelly en Max nog bij elkaar?

Het ziet er niet naar uit dat Kelly en Max op korte termijn uit elkaar gaan. Het stel kent elkaar al lang, gaat nu meer dan twee jaar goed met elkaar en heeft al voor wat hete vuren gestaan. Maar het blijft opvallend dat het koppel zoveel tijd weg van elkaar besteed. Je zou verwachten dat de twee geliefdes wat vaker tijd met elkaar door willen brengen. Misschien is die afstand juist wat hun relatie goed houdt. Of wie weet speelt er wel meer achter de schermen en moeten ze elkaar af en toe even de tijd gunnen. Voor iemand als Max is zo’n situatie lastig hij moet namelijk altijd honderd procent met zijn hoofd bij de race zijn. Als hij dat niet doet wordt het een ramp. Dat kan ook niet leuk zijn voor Kelly Piquet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.